Şimdi Ara

850 TL kablosuz oyun mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 3 haftadan beridir mouse ayarışı içerisindeyim. Aklımda Rival 650 var eğer düşerse G502 Lightspeed var. Logitech G Pro Wireless'i de inceledim. Hepsi iyi mouseler. 500 lira bandında Rival 3 Wireless fareyi gördüm açıkçası kullananlar memnun gibi. Benim için en önemli husus FPS oyunlarında gecikme yaşanmaması. N11 kuponlarını biriktiyorum. Sağlam indirime girerlerse yukarıda yazdığım mouseleri düşünüyorum. Bir de 500-550 lira bandında Razer Basilisk X HyperSpeed mousesi var ve Rival 3 mü iyi yoksa bu mu bilemedim. N11'den 11 Kasım'da alacağım. Sizce ne yapmalıyım? Ne önerirsiniz? 850 liraya kadar çıkmayıp Rival 3 veya Razer mi alayım? Yoksa Rival 650 Logitech G Pro veya G502 Lightspeed mi düşüneyim? Sizin bunların haricinde başka öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne aldın hocam?

• Hyperspeed öneririm. G502 ile kalıbı çok benzer ergonumi tutuş şekli baya güzel. Alınabilir..

• RodePM R kullanıcısına yanıt

Razer Basilisk X Hyperspeed

• fatihfb2012 F kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun. kaç liraya aldınız acaba ? memnun musunuz ?

bunu mu alsam 150 daha verip Roccat 202 mi alsam karar veremedim de.  

Hyperspeed vatanda 350 lira görünüyor, birkaç mağazada kalmış sadece. onlar da iade ürünse sıkıntı aslında ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Kasım 2020; 13:18:55 >
  • 436 liraya aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihfb2012 F kullanıcısına yanıt

Mouse deneyiminiz nasıl gidiyor? Almak için araştırma içerisindeyim de, sizden de fikir almak istedim.

• Sir.Eko kullanıcısına yanıt

Gayet iyi. FPS oyunlarında gecikme yaşamıyorum. Alalı 1 ay oldu ama hala pili bitmedi. PC açıkken ve kullanmadığım zamanlarda fareyi kapalı durumuna getirip tasarruf yapabiliyorum.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Selamlar,siz hangi mouse aldınız acaba?

• Sir.Eko kullanıcısına yanıt

aleyküm selam hocam. kablosuzda güzel indirim göremeyince kablolu aldım ben, Lenovo Y Precision 99 liraya düşmüştü. normalde 200 üzerinde fiyatları vardı. şimdilik kapattım arayışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 14 Aralık 2020; 10:23:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.