skoda, hempalionun rengi kötü geldi bana, yeşil, skoda az daha diri duruyor
skoda
Siena kullanan bir aile olarak cevap vereyim. Lpg yoksa ve ya hemen taktıramayacaksan alma, ancak ben olsam alırım çok diri duruyor araçDonanım açısından görüldüğü gibi skoda'ya göre dolu bir araç. Şehir içinde, dışında her yerde iyi gidiyor, 'istediğin gibi' kontrol edebilirsin, kamyon gibi değildir. En azından pazarda vs iyi cilalanırsa ilgi çekiyor. Skoda ise sağlamlık konusunda duyduğum kadarı ile sınıfta kalan bir araç, donanımı pek fazla değil. Biraz daha ağır kalacağını tahmin ediyorum palio'ya göre. Burhan abininde deiği gibi accent'de güzel bir seçim, hatta palio'dan da iyidir, en azından sedan, rahat edilir, yükte vs rahat edersiniz.
şu iki arabayı alıcağıma 94-95 vectra alırım o paraya en azından arabaya binmiş olurum
MERHABA;
=)) KARDEŞ O RESİMDEKİ YER BAĞCILAR ŞAMPİYONSA DEĞİL Mİ YAA =))
YENİ KARFUR EKSPİRES =))
O AARCDA TEMIZE BENZIYOR AYRICA ARAC SENIN MI?
quote:
Orijinalden alıntı: H7K7N
quote:
Orijinalden alıntı: Atl@s
şu iki arabayı alıcağıma 94-95 vectra alırım o paraya en azından arabaya binmiş olurum
MERHABA;
=)) KARDEŞ O RESİMDEKİ YER BAĞCILAR ŞAMPİYONSA DEĞİL Mİ YAA =))
YENİ KARFUR EKSPİRES =))
O AARCDA TEMIZE BENZIYOR AYRICA ARAC SENIN MI?
bunların temizlerini bulmak çok zor artık
ZordaN KASTIN nedır? Oto pazarında yada net üzerinden felandamı bulamayız?
slx
Orijinalden alıntı: H7K7N
ZordaN KASTIN nedır? Oto pazarında yada net üzerinden felandamı bulamayız?
Araba çok özel bir araba. İyi bakan da olmuştur ama modelleri eski ve sınırlı üretim. Boya problemi olur, km problemi olur. Opel Vectra GT diye aratırsan bulabilirsin. Ayrıca halk arasında yer uçağı diye de bilinir.
Eniştemde var bundan. 1 ay önce önden kaza masraflı bir yapmasına rağmen perte çıkarmadı tamire verdi. Tamirden çıkınca da değiştirmeyi düşünmüyormuş.
Fiat'a binmem gibi bir takıntım var o yüzden Felicia diyorum. Sağlam araçlardır hem. Felicia'yı bilmemde çok uzun süre Favorit kullandık taş gibi araba
Forumdan duyduklarıma göre PALIO almayında ne alırsanız alın
valla paliodan iyisi yok bende palio aldım benim diyen arabayı 4katlar yeterki lpg taktırısan sıralı olsun yeter gkhn_93 yanlış duymuş olabilirsin zevkler tatışılmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: adanademirsporlu
valla paliodan iyisi yok bende palio aldım benim diyen arabayı 4katlar yeterki lpg taktırısan sıralı olsun yeter gkhn_93 yanlış duymuş olabilirsin zevkler tatışılmaz...
benim diyen arabayı dörde katlarhocam aracınızdan memnun olbailirsiniz ama bu yazdığına sen inanıyormusun acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme