Hocam cevabın için teşekkür ederim sarji daha mı uzun gidiyor dedin bana daha az gider dediler bir de vtc5 ile vtc 6 arasında fiyat farkı var..vtc 6 ile daha mı uzun gider şarjı o yüzden mi pahali..artık 50 TL de elektronik ciye vereceğiz yaptırmaya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ 859TL ] Elektrolux Şarjlı Dikey Süpürge EEE77SSM (2. sayfa)
-
-
Bende şu modeli var, yukarıdaki ürünün ayrılan kısmı gibi. 1 sene önce 400 almıştım çok güzel memnunum ama 6 ayda piller gitti eski bekleyen bir ürün olabilir diye düşünüyorum umarım bir daha sıkıntı çıkarmaz servisten ücretsiz değişim yapıldı sorun olmadı. Piller nimh bir daha başına iş gelirse lityum ile değişme ihtimali varsa öyle yaparım herhalde.
amazonElectrolux Rapido ZB5112E Şarjlı El Süpürgesihttps://www.amazon.com.tr/dp/B014UOGKEG/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_YP791AC7DG76YV2FHWN7
-
Arkadaşlar bu cihazların içindeki piller 3.7v 1900mah piller çıkmakta
Siz vt5 takarsanız 3.7v 2600mah pil takmış oluyorsunuz
Vtc6 da ise 3.7v 3000mah batarya oluyor
Anlayacağınız voltlar aynı depolama alanları yukarıda vtclarin
Orjinal içinden çıkan LG markaydı yanlış hatırlamıyorsam
Bende kendi evimde kullanmaktayim baya fark etti hiç şarjının bittigini şuana kadar pek denk gelmedim pilleri değiştirdikten sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim Electrolux içindeki pil bu hangi model pil almalıyım
Bu piller zaten Sony vtc3, ister vt3 takın isterseniz 5 veya 6 takın
Sony ler pahalı bana uygun onerebilme şansınız varmı
Ucuza kaçayım derken cihazınıza zarar vermeyin Gine de siz bilirsiniz pil alacağınız yere sorun anlattıkları güven veriyorsa eğer daha ucuz önerdiği markaya yönelin
Selamlar. Ergorapido12 modeli(18v-li ion) modeli için kaç pil kullanılıyor hocam, bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Sony piller baya pahalıymış. Servis bşrkaç kay önce 350tl demişti. Kendimiz kaça maledeceğiz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X