Şimdi Ara

8600gt ve lcd monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.ben lcd monitör almayı düşünüyorum.ekran kartım asus en8600 gt.şu an tüm oyunları 1024x768 çözünürlükte rahat bir şekilde oynuyorum.yalnız forumda okuduğum bölümlerde lcd monitörlerin 1280x1024 altındaki değerlerde kullanıldığında görüntünün bozulduğunu okudum.benim öğrenmek istediğim 1024x768 de kullandığım için görüntüde ne kadar bozukluk olur.bu durumda almamam daha mı iyi acaba?lcd monitör almam konusunda yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca bana bi de monitör tavsiye ederseniz sevinirim.bu 8 ms tepki süresi olanlar nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamaen -- 26 Eylül 2007; 16:18:46 >

• özellikle masaüstünde kalite çok azalıyor ama oyunlarda lcd almayacak kadar bi fark yok tabi bu benim görüşüm.
  • boyut ne olacak??

17, 19...

genişekran mı, normal mi??
  • ben sürekli oyun oynuyorum ve geniş ekranın oyunlarda nasıl olacağı konusunda bilgim yok.ben normal düşünüyorum ama sizce hangisi daha uygun olur ve ekran kartımdan dolayı herhangi bi sorun yaşar mıyım acaba?19" düşünüyorum.8 ms muhabbeti nedir bi de eğer biliyosanız yardımcı olur musunuz?
  • ben palit 8600gt sonic ile 1440x900 çözünürlükle samsung 940bw (19" genişekran) kullanıyorum bir sorun yaşamadım...

genişekran veya normal için şu iyidir diye bi kaide yok gözün hangisine daha yatkınsa onu al bence...

8ms(tepkime süresi) konusuna gelince;

Bu ekranda sürekli değişen görüntülere monitörün anında cevap verip verememesidir.

İlk çıkan LCD monitörlerde tepkime süresi 0.25 ms idi. Daha sonraları bu tepkime süresi sırasıyla 0.20-0.16-0.12-0.8-0.4 ve 0.2 ms ye kadar düştü.

şu an için en ideali 5 ve daha altıdır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.