Şimdi Ara

87 Galibiyetli Savaş clanımıza Yeni arkadaşlar arıyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısaca tanıtıma geçeyim clan savası için belli bir çekirdek kadromuz var ve clan savaşlarında gayet rahat bir şekilde ilerliyoruz ama artık clanı genişletmeye ve daha yüksek sayılı savaşlar açmaya karar verdiğimiz için yeni arkadaşlar arıyoruz...
    Aradığımız özellikler Savunma asker full Th 8 Köy ve üstü arkadaşlara alım yapmayı düşünüyoruz...

Teşekkürler..
     87 Galibiyetli Savaş clanımıza Yeni arkadaşlar arıyoruz... 87 Galibiyetli Savaş clanımıza Yeni arkadaşlar arıyoruz...

• +++++
  • Alım devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapistir gelsin lider :D

• quote:

Orijinalden alıntı: teqilaa

Yapistir gelsin lider :D
    clanımıza gelen bir çok arkadaş oldu kendilerine teşekkür ediyoruz ve alımlar bir süre daha devam ediyor .. 89 win ! yola devam ...
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: teqilaa

Up
    Bekliyoruz :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IQueenTwainI

Bekliyoruz :))

Alıntıları Göster
    90 win ve clan level up canyoutounchme clanı level 2 olmustur kayıpsız yola devam :D aramıza katılan arkadaşlara teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marktwain

90 win ve clan level up canyoutounchme clanı level 2 olmustur kayıpsız yola devam :D aramıza katılan arkadaşlara teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Clan Level UP =) Kayıpsız Yola Devam =) Aramıza katılanlar arkadaşlarla Daha Güçlü olacağız...

87 Galibiyetli Savaş clanımıza Yeni arkadaşlar arıyoruz... 87 Galibiyetli Savaş clanımıza Yeni arkadaşlar arıyoruz...

• quote:

Clan Level UP =) Kayıpsız Yola Devam =) Aramıza katılanlar arkadaşlarla Daha Güçlü olacağız...

Alıntıları Göster
    Usta nasıl katılabilirim
    th8 77 level ama kupa 1400lerde

• quote:

Orijinalden alıntı: TSMExcellency

Usta nasıl katılabilirim
    th8 77 level ama kupa 1400lerde

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Durmaksızın clan savasına devam ediyoruz..Aramıza katılan arkadaşların alışması ile yola devam ediyoruz ..=)

• quote:

Arkadaşlar Durmaksızın clan savasına devam ediyoruz..Aramıza katılan arkadaşların alışması ile yola devam ediyoruz ..=)

Alıntıları Göster
    alım devam ediyorsa gelebilirm th8 74 lvl im

• Klan ismi ne anlama geliyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Klan ismi ne anlama geliyor hocam
    Alım devam ediyor...
  • quote:

Alım devam ediyor...

Alıntıları Göster
    klana katılmak isteri ama kupa 1500 istek atamıyorum (th8)
    oyundaki nick de Negapozi
  • quote:

Orijinalden alıntı: negapozi

klana katılmak isteri ama kupa 1500 istek atamıyorum (th8)
    oyundaki nick de Negapozi

Alıntıları Göster
    hocam klanı arıyorum ama bulamıyorum
  • Merhaba bende kalanınıza Katılmak istiyorum. 84 levelim 8. Seviyedeki tüm savunmalarım ve askerlerim full.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakko

Merhaba bende kalanınıza Katılmak istiyorum. 84 levelim 8. Seviyedeki tüm savunmalarım ve askerlerim full.
    sırf klana girebilmek için iki gündür 1600 kupa yapmaya çalışıyordum ama 10 saniyede reddedildim
    (iki kere gönderilmiş olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: negapozi

sırf klana girebilmek için iki gündür 1600 kupa yapmaya çalışıyordum ama 10 saniyede reddedildim
    (iki kere gönderilmiş olabilir)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Clan da 8th koy ( ben dahil ) artışı fazla olduğu için 9 ve üstünü kabul ediyoruz. Clan kodu #QLULYPR
    Durmak yok Gelecek savaşlara devam...
    https://store.donanimhaber.com/34/2c/ab/342cabcb0d9b27af7dc93423f5f00b97.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQueenTwainI -- 9 Mart 2015; 0:45:26 >

• Clana alımlar devam ediyor buraya konu açıldıktan sonra bizimle Kalıcı olan 5 arkadas Aramıza katıldı clanda 8. Sv koy sayisi yeterli oldugu icin sadece herseyinle full 8. Sv koylere Alim yapabiliyoruz .. Th 9 ve ustu arkadaslar icin istekleri bekliyoruz kayıpsız yola devam :)))

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.