Şimdi Ara

8743'ten Mesaj (VODAFONE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: adrianomurat

cvplayın arkadaslar ardından hmen tskr msjı gelior

sadece teşekkür mesajı mı geliyor.

turkcell 250 kontör veriyor.
  • arkadaşlar vodafone da aradım sordum terör olayları için yapıolarmış yolladım sadece teşekkür mesajı geldi kuru kuru başka bişey yok :D
  • TC Kimlik Numarası Talep Edilen mesajlar hakkında

Geçtiğimiz dönemde yaşanan terör olayları sebebiyle Telekomünikasyon Kurumu tarafından tüm gsm işletmecilerine 29 Ocak tarihinde bir yazı gönderilmiş ve müşterilerinin TC kimlik numaralarını Merkezi Nüfus İdare sistemi üzerinden doğrulamaları istenmiştir. Bu amaçla sistemimizde TC Kimlik Numarası kayıtlı olmayan abonelerimize 8743 kısa numarasından mesaj gönderimi yapılmıştır. Mesaj alan abonelerimizin hattın yasal sahibine ait TC kimlik numarasını tamamlaması gerekmektedir. Bu abonelerimizin 30.Mayıs.2008 tarihine kadar gelen mesaja cevap vererek yada 8743 kısa numarasına mesaj atarak 11 haneli TC Kimlik Numaralarını iletmeleri gerekmektedir.

30 Mayıs 2008 tarihine kadar TC Kimlik Numarasını tamamlamayan abonelerimizin hatları yasal zorunluluk sebebiyle kısıtlanacaktır.

TC Kimlik Numaranızı bilmiyorsanız; Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne aithttp://tckimlik.nvi.gov.tr internet adresine girerek TC Kimlik Numaranızı öğrenebilirsiniz.

• Arkadaşlar 2007 tarihinde çıkan kimlik no ya ilişkin çıkan yasa gereğince bundan sonra yapacağınız daha doğrusu yapacağınız her resmi işlemde TC kimlik nosunu kullanmanız gerekli. Yasa Mayıs 2008 tarihine kadar süre tanımıştı. Tarih dolduğu için tüm kurumlar bilgileri tamamlamaya çalışıyor.

Telekominikasyon Kurumunda bildiğim kadarıyla ayrı bazı sistem çalışmalarıda var. Çalıntı cihazlar konusunda özellikle telefonu kimin kullandığının belirlenmesi çerçevesinde hat sahiplerinin bilgileri önem arzediyor. Bu çerçevede operatörleride sıkıştırıp kimlik bilgilerinin tamamlanmasını da istiyor olabilirler.
  • bugün bana da geldi hattım kontörlü
  • bize de geldi (0535)
  • bugün bu mesaj banada geldi... Açıkcası biraz kıllandım bankaların tc kimlik no ile kredi verdiklerini hatırlayınca? Acaba onlardan birimi dedim kendi kendime....
  • banada bugün turkcellden geldi 5955'ten
    bende cvp vermedim araştırıyım dedim
    Turkcellin sitesinde açıklaması burda
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kimliknumarasitalep

yani bi dolandırıcılık yok yollıyabilirsiniz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShankaFB -- 30 Mayıs 2008; 14:50:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.