Şimdi Ara

878A chıpsetli Bu Dvr kart driver ( Help )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
35.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  878A chıpsetli Bu Dvr kart driver ( Help )

conexant fusion 878A chıpsetli Bu Dvr kartın Driver ve Programını Arıyorum Guvenlik Kamera Sistemleri İle Ugrasan Arkadaslar Bana Yardımcı Olabilirmi

• arkadaşlar banada bu konuda acil yardım lazım??

Bilgisi olan veya driver paylaşabilecek olan varmı??
  • http://forums.driverguide.com/showthread.php?t=30997

Üçüncü mesaj da sürücüsü verilmiş.

Kolay gelsin.
  • http://rs216.r a p i d s h a r e .com/files/47432854/conexant_878a_2kxp.rar

indir sıkıntıdan kurtul krdsm saygılar...

yardım edebildiysem ne mutlu bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xandel -- 5 Mayıs 2009; 19:31:04 >
  • Teşekkürler deneyelim bakalım bu arada zip pass: oddx 'miş öyle yazıyor.
  • Ben bu dosyayı indirip kurdum ama çalışmadı, arayüz programı uyumlu değil gibi.
  • Arkadaşlar Cok uzun uğraş sonunda bu kartın driverını buldum. Kart 4 kanal 25 frame bir kart. kartın driverını google da 8104 dvr driver olarak aratınca bulursunuz. kgs güvenlik diye bir sitede cıkıyor.---- link :http://www.balitech.com.tr/driver/258104.rar ---cok acaip bi kart , açıkcası 2 gunumu verdim cozebilmek için. öncelikle kartın driverını kurun. "Smart Imavision Audio capture" ve "Smart Imavısıon Video Capture" olarak atıyor aygıt yoneticisinin altına.ondan sonra indirdiğiniz dosyadaki SOFTWARE kısmında önce DSR yi kurun. Burda Dikkat Etmeniz gereken kurulumun sonunda yeniden başlatmak istiyormusunuz kısmında HAYIR ı seçmek ve ingilizce patch ini de kurmak.(hayır dedikten sonra ileri ve finish) yoksa program acılıyor ama bütün butonlarda sadece ???? soru işareti görürsünüz. Kurduktan sonra restart yapın ve DVR2000 klasorundeki setup ı calıstırın.Burada dikkat edilmesi gereken de Başlangıca Eklensinmi diye soruyor en son ona hayır demeniz lazım. (Bence büyük bir problem var burda. neden derseniz açılışta otomatik başlamayan dvr programı cok mantıksız olur illaki) neyse eger başlangıca eklensin secerseniz açılışta " the security key is not found. if the problem persisted please contact your dealer" hatası geliyor. Yanlışlıkla başlangıca eklerseniz de başlat programlar başlangıc sağ tık aç diyoruz ordan "startdsr"nin kısayolunu silin. Haa bu arada bu hatayı çözen varsa lütfen yazsın...ben henuz cozemedim.musterime de teslim etmek zorundayım ugrasacak zamanım cok kısıtlı. böylelikle bu illet kartı kurmuş oluyoruz. haaala bu kartı kullanmakta ısrar eden müşterilerimize de saygı ve selamlarımızı iletiyoruz. kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtlkrkmz -- 20 Ocak 2010; 18:58:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede aynı karttan var hala bulamadım sürücüsünü
  • aynısı var uğraşıyoruz.
  • Hala bu kartın driver ve programını arayan varsa aşağıdaki linkten indirebilir.

http://hotfile.com/dl/136869351/7861753/258104.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan21

Hala bu kartın driver ve programını arayan varsa aşağıdaki linkten indirebilir.

http://hotfile.com/dl/136869351/7861753/258104.rar.html

acaba bunu win 7 ye uygulayabiliyormuyuz ?
  • arkadaşlar konuyu hortlattım ama bende delirmek üzereyim iki gündür uğraşıyoruz bulamadık bu chipsetli bi kaç tane dvr var ve acil sürücüleri var varmı elinde bulunan bi arkadaş bu gün çözmem gerekiyor çok acilllll
  • şansınıza bugün odamı toplarken buldum kartı ve driverlarını indireyim kurayım dedim link bu yarın bilgisayarıma takınca test edip sonucu yazarım conexant fusion 878a driver
  • kardeşim bulabildinmi uygun sürücüleri paylaşırmısın burada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaturk003

kardeşim bulabildinmi uygun sürücüleri paylaşırmısın burada?

kardesim paylasmıstım fakat linki kalın yazmayı unutmusum buradanindirebilirsin driver'ı ama xp driverıdır daha deneyemedim vaktim olmadı.
  • hocam driveri kurdum sağol fakat sadece bir kanal var 4 kanal yüklediğim halde ikinci kamerayı gösterecek kanal bile yok acaba nerede yanlış yaptık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaturk003

hocam driveri kurdum sağol fakat sadece bir kanal var 4 kanal yüklediğim halde ikinci kamerayı gösterecek kanal bile yok acaba nerede yanlış yaptık?

kardeş içindeki program büyükçe ihtimal tv kartı için. senin kartın fotoğraftan anladığım kadarıyla sadece kamera alıcısı olarak dizayn edilmiş. driverda sıkıntı yok aynı çipset fakat hangi programı kullanman gerektiğini şuan için kestiremiyorum. ilerleyen saatlerde araştırmasını yaparım umarım yardımım dokunur yeni bir kart almak için uğraşmazsınız , şuan kartlar gereksiz pahalılıkta.
  • pahalı olması bir yana aynı karttan 3 4 tane var elimde ve böyle giderse patlayacak elimde driverde sorun yok evet ama prgramı bi türlü bulamadım
  • aslında markasını öğrenebilsen hala duran bir şirketse driver/program isteyebiliriz. bir internet sitesinde rastladım program falan vardı ama drv mi tv kartımı bilmediğimden bişey yapamadım. boş oldukca arastırmaya devam edeceğim ben fakat kardes markayı bilmiyorsan hatırlamaya calıs. cok büyük yardımı dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbwine -- 22 Haziran 2013; 19:23:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.