|
88.Dh Şarkı Yarışması (Kazanan White Cluster) (3. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
Sabah unuttuğum aklıma gelmişti, hemen şarkılara bakayım.
-
1-2-3'e karar verip yarıda bırakmıştım yolladım şimdi
-
derbiye 15 dk kala oy kullanıyoruz. biz bu işe bu kadar önem veriyoruz
haydi gs
-
-
hangi parça kime ait sıralaması
Puan Tablosu
@White Cluster Tebrikler üst üste ikinci son dört yarışmada üçüncü kez birinci oluyor .
Bir sonraki yarışmada görüşmek üzere
Kazanan Parça
TheHootersVEVOyoutubeMusic video by The Hooters performing 500 Miles. (C) 1989 Sony BMG Music Entertainmenthttps://www.youtube.com/watch?v=T2BXcf3DcQc&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 21 Kasım 2021; 22:17:26 >
-
-
Tebrikler, sonuncu olmam da sanırım arkadaşlarım şarkıları puanlarken sıralamamı karıştırmalarından kaynaklanıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tebrikler hocam, hakettiniz
Kaçıncı katılımım bilmiyorum ama ilk defa bu kadar yaklaştım şampiyonluğa. Bir daha da ne zaman olur bilmiyorum o yüzden şampiyon olmuş gibi sevindim
Tebrikler White Cluster, güzel şarkı özellikle sözleri hoşuma gitti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler arkadaşlar. Özlemişiz yarışmayı
-
Şuana kadarki en iyi derecemi yaptım. 4.lükte fena skor değil 😂 White Cluster’ ı da tebrik ederim. Gerçekten büyük iş başardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada yıl bitmeden bir yarışma daha planlanmalı bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim yılbaşına kadar takvimin dolu düzenlemek isteyen olursa değerlendirelim aralıkta bir yarışma daha olabilir mi diye
Kendi parçamla kaybettim :)
-
@White Cluster Tebrikler hocam, biraz geç oldu ama...
Kişisel değerlendirmemizi de yapalım: Alışık olduğumuz yerlere döndük. İnsanın evi gibisi yokmuş
Yıllar sonra gelip bir bakayım dedim devam ediyor mu diye, hayırlı müsabakalar
-
davet edelim seni 89'da
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X