Şimdi Ara

880 tl bütçe (enparayla birlikte)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • enparayıda kullanarak max 880 tl bütçem var 2-3 haftadır da telefon almayı düşünüyorum . en fazla 10 gün içerisinde telefon alacam n11 den xperia sp sanırım bu fiyatlara alınır . ama bi yandan da enparayla 550 tl ye felan gmd 16 gb alıp geriye kalan paramda cebime kalsın diyorum. kısacası xperia sp ile gmd 16gb lık farkı güzel bi şekilde açıklayarak yazarsanız sevinirim sizce nasıl yapmalıyım 300 lira farkla xperia sp almak mantıklı mı ? özelliklerini karşılaştırabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanpi

enparayıda kullanarak max 880 tl bütçem var 2-3 haftadır da telefon almayı düşünüyorum . en fazla 10 gün içerisinde telefon alacam n11 den xperia sp sanırım bu fiyatlara alınır . ama bi yandan da enparayla 550 tl ye felan gmd 16 gb alıp geriye kalan paramda cebime kalsın diyorum. kısacası xperia sp ile gmd 16gb lık farkı güzel bi şekilde açıklayarak yazarsanız sevinirim sizce nasıl yapmalıyım 300 lira farkla xperia sp almak mantıklı mı ? özelliklerini karşılaştırabilir misiniz ?

1 xperıa sp o fıyata mukemmel fıyat, 2. Ikısıkıyaslanmaz bıle,gerek malzeme kalıtesı,saglamlıgı kasası cok baska cıhazlar 3. Sode batarya olarak rahat,eder gun ıcınde sarjda pek ugrasmazsın.4. Telpa servısı rezalet,sony de cok ıyıvdegıl fakat bır ocakta fırma degısıyor,dıscovery utrlu turlu arızalar verıyor konusunda arastırırsan muhakkak gorursun,donanım,olarak sp daha ıyı,kraıt ıslemcısı ıle nexusu bıle alt ederken dıscoverynın lafı olmaz,kısacası ıkısı cok baska ve sp ıcın fazla para vermeye deger tabıkı,bırı yılların sonysı bırı suan moda olan bır cın oyuncagı.ben sp yı dort kez dusurdum ufleyıp aynen devam kapanmadı bıle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sp beni şarj olarak çok rahat ettirir haklısın peki kamera wifi müzik kulaklık sesi olarak karşılaştırabilir misiniz ?
  • quote:

sp beni şarj olarak çok rahat ettirir haklısın peki kamera wifi müzik kulaklık sesi olarak karşılaştırabilir misiniz ?

wıfı ılk gelenlerde daha sorunluydu fakat ben blackberyy 8520 ve galaxy s3 ıle adım adım aynı menzılde denedım,ayrı noktalar cekımı var sorunsuz sp nın.muzık olarak zaten sony nın muzık uygulaması tecrubesı yansıtıyor,kamera ortalamanın belkı bıraz uzerınde aralık guncellemesı ıle muhtemel daha ıyı olacak cunku ıyı bır mercege sahıp.
  • quote:

enparayıda kullanarak max 880 tl bütçem var 2-3 haftadır da telefon almayı düşünüyorum . en fazla 10 gün içerisinde telefon alacam n11 den xperia sp sanırım bu fiyatlara alınır . ama bi yandan da enparayla 550 tl ye felan gmd 16 gb alıp geriye kalan paramda cebime kalsın diyorum. kısacası xperia sp ile gmd 16gb lık farkı güzel bi şekilde açıklayarak yazarsanız sevinirim sizce nasıl yapmalıyım 300 lira farkla xperia sp almak mantıklı mı ? özelliklerini karşılaştırabilir misiniz ?

880 tl ye sp hıc kacırma derım,dıgerını geciniz
  • quote:

Tabıkı sp ucuzuna kacıp tekrar cebıne kalan paradan olmak helekı telpa gıbı bır servıste asla dıscovery düşünme kardeşım.
  • quote:

aynı cumlde bıle dusunulmez ıkısı,tabıkı xperıa sp acık ara.

dıscovery ıcın cok fazla kullanıcı sıkayetı var ve servıs berbat,genıs bır zamanında ımzamdakı lınkı ıncelemenı onerırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.