tolkar35, ben luna kullanıyorum..Aslında genel olarak olarak memnunum ama (luna topiğinde de belirtmiştim) arama yaparken duyulan ilk ton sesinde hafif bi cızırtı geliyo. Sonraki ton seslerinde kayboluyor. Servise götürdüm. Hattan kaynaklanıyor dediler (tabiki alakası yok....çünkü hattı motoroa v8 e taktığım ses çok berrak). Aslında çok önemli değil ama sonuçta o kadar para veriyosun... Dün teleseste arteye baktım. Kızak olayı luna kadar rahat değil, tek elle açması luna ve sirrocco gibi değil, bide luna bence daha şık...Bikaç ay sonra arte almayı düşünüyorum..Lunayla ilgili sorularını cevaplayabilirim
vallaha ben gri sirocco almayı düşünüodum üretimden kalktıgı için vazgectım.lunayla arte arasında kaldım acıkcası...
luna yakında n70 gibi olucak fıyatıda giderek düşüşte yani bi karizma teli değil luna sadece özellık ısteyen çaylak telefonu ama sirocco veya arte arasında karar ver bn hala 8800 düz kullanıorum cok memnunum
8600 LUNA
öldü sirocco yaiasın arte
Arteye göre lunanın dezavantajı; şarjı 2,5-3 gün gidiyor (Arte daha fazladır herhalde (1000 mah),gece kapatmıyorum,kamerası ve hep o bahsettiğim konuşma sesindeki problem... Avantajı ise tipi ve kızak olayı..