Şimdi Ara

8800 gt reset sorunu Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım ile ilgili bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim.

sistem bilgisi

cpu : intel core i5 2400
    anakart : msi h61p21
    ekran kartı : xfx 8800 gt
    ram :4 gb ddr 3 g skill -- 4 gb ddr 3 kingston
    hdd : ocz ssd 60 gb - 320 gb samsung hdd
    dvd : lg dvd
    power : 420 watt termaltake

Öncelikle sorunum pc reset atması. Ekran kartını pc ye mac os lion kurmak için ikinci el olarak aldım ve lionu kurdum sorunsuz calısıyor . daha once ekran kartı kullanmıyordum onboard olarak windows 7 x64 ile tasarım programları ile kullanıyordum ve herhangi bir problem olmadan çalısıyordu. Ekran kartı taktıktan sonra windows 7 için nvidia sitesinden en son driverini kurdum sonra 3DMark Vantage programı ile test ettim sorunsuz bütün testleri hata vermeden gecti birde assassin's creed 2 oyunu ile test ettim saatlerce oyun oynadım full ayarlarda herhangi bir hata almadım ve gpu ısısı 75 dereceyide gecmedi ama windows 7 donanım puanlamasını yaparken ekran kartının performansını test ederken bilgisayar reset atıyo aynı zamanda FurMark_1.9.2 programı burn test ile test ederken aynı sekilde bilgisayar reset atıyor ve yeniden windowsun başlaması uzun sürüyor ve windows başlıyor kısmında donarak kalıyor ve sistem acılmıyor. Tekrar pc yi kapama tusuna basıp yeniden başlatıyorum sistem sorunsuz bir sekilde acılıyor ve calışıyor. Defalarca aynı sekilde windows donanım puanlama testini ve FurMark_1.9.2 testini denedim aynı sekilde tepki veriyor. Bunun sebebi nedir acaba ? Acaba biirden ekran kartı power a cok yüklenip güç yetmemesi olabilr mi?, ekran kartıyla ilgili donanımsal bir sorun veya tamamen yazılımsal , ekran kartı driver dan bir sorun olabilir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Çok tesekkürler.

• Psu gerçek 420watt mı ?
  • power bilgilerim aşagıdaki gibi gercek 420 watt

Thermaltake W0008R 420 w

Output
    +3.3V@30A; +5V@40A; -5V@0.3A; +12V@18A; -12V@0.8A; +5VSB@2A
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.