pasif sogutucuda termal bantlar vardır zaten eski olandan onların nereye temas ettigini göz kararı ile bakarsan nerelere yapıstıracagını görürsün...benim inceledigim kadarı ile en az 3 tane gerekli idi kuzendeki asusa bendede 2 tane kalmıştı o yüzden denemedim akasayı 8800gt ye acıkta kalmasın mofset aman dikkat et...fan hızını düsürmene gerek yok zaten sesisz enson devirde bile
quote:
Orijinalden alıntı: _H@Z@R_
pasif sogutucuda termal bantlar vardır zaten eski olandan onların nereye temas ettigini göz kararı ile bakarsan nerelere yapıstıracagını görürsün...benim inceledigim kadarı ile en az 3 tane gerekli idi kuzendeki asusa bendede 2 tane kalmıştı o yüzden denemedim akasayı 8800gt ye acıkta kalmasın mofset aman dikkat et...fan hızını düsürmene gerek yok zaten sesisz enson devirde bile
Artık montajı yaptım bitti sorun yaşamadıktan sonrada ellemem soğutucuyu....Mosfetleri de pc labs taki incelemeye baktım ordaki resme göre benim kart ta benzer yeri buldum 2 yere pasif soğutucuları yapıştırdım yanlış ta olabilir ama 2-3 gün oldu herhangi bi sorun yok...
sonuçlar baya bi fark etmiş.güle güle kullan
quote:
Orijinalden alıntı: iscanthere
sonuçlar baya bi fark etmiş.güle güle kullan
Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme