Şimdi Ara

8800 siracco gold edition amerika fiyatı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar bunun amerikadıki fiyatı nedir iphone gbi unlocked filan almamıza gerek yok dimi? yada unlocked kendimiz yapabilirmiyoz

• 1000 $ civarıdır..100-150 $ +- oynayabilir..Unlocked olayını tam bilmiyorum

Edit:Fiyat sadece tahmini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 20 Temmuz 2008; 18:16:18 >
  • gitti gidiyor da 800 ytl satıolar amerikan die 0 telefonu ondan bnce 1000 dolar olması imkansız bi site buldum unlocked iphone 3g dior 1600 dolar bu telefona 1100 dolar dior bildigimiz gbi iphone 199 + 2 yıl kontrat gerektirior ama 600 dolar gbi bir fiyata satılıcak die umuyoruz ondan 500 dolar gbi bir fiyatı varmıdır merak ediorum
  • Pek bigim yok Sirocco hakkında zaten..Türkiye fiyatına bakarak söyledim
  • Bilen biri yokmu arkadaslar yav?
  • bence Amerika yla fazla fiyat farkı olmaz Almanya Hollanda gibi yerlere bakmalısın çünkü arkadaşlarım playstation,cep telefonu filan ordfan getirtiolardı...
  • amerikadan gelen cihazlarda bu nokia nın bütün modellerinde oluyor,sistem farklılıkları oluyor.versiyon yazılım ve donanımsal farklılıklar.burada türkçeye çevirirken ve yazılım yükseltirken sorunla karşılaşma olasılığın çok yüksek
  • 800 liraya 1000 liraya 0 sirocco gold alınmaz.
  • yok ya 8800 almıstım 4 yıl once bi kere sorun cıkarmadı yazılımsal valla satıolar 600 dolara filan ebay de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmetcan1992

yok ya 8800 almıstım 4 yıl once bi kere sorun cıkarmadı yazılımsal valla satıolar 600 dolara filan ebay de

sen ebay a bakarsan herşeyin fiyatı bir acayip.
  • e ben ebayden alıım o zaman guevnilirdir heralde çin malı cıkarsa sıcarız valla:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.