Şimdi Ara

8800 ultra 3d mark 06 puanım cok dusuk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: groll
    kardeş ne anakart ne işlemci al burdaki yorumlara bakıp galyana gelme..ilk yapman gereken şey işlemcine o.c çekmen ..o.c çek 2-3 ay idare et zaten 8800 ultrayla oynayamayacağın oyun olmaz şu anda..daha sonra bi phenom b3 revizyonlu yeni işlemciler gelicek almak istersen onlardan al bide am2+ destekliyen anakart alıp ddr3 üde dürttürdünmü ver elini 2010

afedersınız hangı amd anakart ddr3 desteklıyor?varsa lınk atarmısınız.
    amd ddr3 destegı sundugunda soket yapısıda degısecek
    o yuzden phenom ıle ddr3 hayal(ha belkı amd ram kontrolunu tekrar yonga setıne yuklerse o baska tabıı)
    bu arada konu sahıbı gıdıpde phenom alıyım deme.hatta beklemekmı aman aman.ne gereyı var!

8800ultranın hatırladıgım en son fıyatı 400 dolar cıvarı ıdı

8800ultra yı kaca aldın?ve ne zaman aldın.
    yerınde olsam(burayı ustune basa basa soyluyorum.YERINDE OLSAM) sorgusuz sualsız(tabıı satıcı fırma uygularmı bılmem)vga yı gerı ıade eder ve verılen meblaa karsılıgında
    c2d ya terfı ederdım.
    ddr2-ddr3 desteklı bı p35 anakart alır(ddr3 de kullasnmak ıstersen.ıllede sart degıl hanı
    onun yanına su aralar populer oyuncak e8200(aslında kralı e7x00 serısı olucak )alınır

bırde 8800gt(yada 9600gt,belkı x3870 de olabılır)

yanlız vga ıcın su an kullanmakta oldugun vga ve anakartı satman lazım

yıne soyluyorum.yerınde olsam dedım

kardeş 790g yi duymadın galba mart ayında geliomuş yani bundan bikaç gün sonra..bence core 2 ye geçmeden phenom b3 +790g yi bekle cebitte lanse edilecek.testleri gör sonra karar ver elindeki sistem fazlasıyla yeteli şu an kafana takma bendede aynı işlemci var gül gibi geçiniyoruz

• http://forum.kanka.net/archive/index.php/t-494061.html
    AMD'nin DirectX 10 destekli entegre grafik işlemciye sahip olacak ilk yonga seti önümüzdeki yılın ilk çeyreği içerisinde anons edilecek olan eski adı ile RS780 muhtemelen piyasa ismi ile 790G yonga setinin detayları da giderek belirgineleşmeye başlıyor. Zira son gelen bilgiler hayli dikkat çekici. Öncelikle 790G yonga setinin 55nm üretim teknolojisi ile üretileceğini ifade edelim. Tek yoknga olarak tasarlanacağı belirtilen 790G yonga seti DirectX 10 ve Shader Model 4.0 destekli entegre grafik işlemciye de sahip olacak. Kullanılan IGP yani grafik işlemci muhtemelen bugün Radeon HD 2400 serisine de güç veren RV610 mimarisini esas alması bekleniyor.

Soket AM2+ ve HyperTransport 3.0 teknolojisine de tam destek veren anakart AMD'nin yeni nesil Phenom işlemcileri ile tam uyumlu olacak. 790G yonga seti ayrıca AMD-ATi'nin UVD olarak ta bilinen donanımsal video (H.264, VC1 ve MPEG2) teknolojisine de sahip olacak ayrıca yine desteklenecek olan AVIVO teknolojisi ile de daha yüksek renk kalitesi hedeflenecek. Ayrıca harici ekran kartı kullanmak isteyenlere yönelik olarak PCIe X16 slotuna da sahip olacak yonga seti PCIe 2.0 spesifikasyonunu da destekleyecek.

AMD'nin 790G yonga setinin bağlantı özelliklerine baktığımızda ise DVI çıkışının yanı sıra HDMI ve Display Port gibi yeni nesil bağlantı ara birimlerinin de desteklendiğini görmekteyiz. Yeni yonga seti ile ilgili bazı ilginç iddialar da var ki bunlar DDR2-1066 ve DDR3-1333 desteği ile TV encoder özelliği. Tabi belirttiğimiz gibi bunlar şu an aşamada iddiadan ibaret. Bu arada yeni yonga setinin PoweronDemand teknolojisini de destekleyecek ve bu sayede gerekli olmayan durumlarda IGP'nin saat hızı düşürülerek güç tüketimi de azaltılabilecek.

• quote:

Orjinalden alıntı: groll

kardeş 790g yi duymadın galba mart ayında geliomuş yani bundan bikaç gün sonra..bence core 2 ye geçmeden phenom b3 +790g yi bekle cebitte lanse edilecek.testleri gör sonra karar ver elindeki sistem fazlasıyla yeteli şu an kafana takma bendede aynı işlemci var gül gibi geçiniyoruz

tabııkı beklenebılır.lakın arkadas oyun performansından sız etmıs.l3 hatası olan phenom lar bıle c2d lerı yanına bıle yaklasamamıstı.eger bu l3 amd nın dedıgı kadar performans kaybına yol acıyorsa ıntel hemen pıyasa yı koroma amaclı q serısıne ındırım getırebılır.kaldıkı q serıosıne ındırım 22 nısanda gelıyor.

ama burada aman konu sahıbını 3dmark da 15k lı skorlar a tasımaksao zaman e8x00 yada q6x00 sreısı su an alınabılecek ıslemcı yoksa x2 4000 ı 3.5ghz de bıle calıstırsan 8800ultra ya dar bogaz yapacaktır(buda nasıl bı anlamsa)

bu arada eger ddr3 beklentısı varsa yıne tek yol ıntel olmalı.tabıı bu konu sahıbının ıstegı degıl

ekleme:
    bu arada konu sahıbınden 3dmark 2006 dan bı ss ıstıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 26 Şubat 2008; 1:25:39 >

• quote:

afedersınız hangı amd anakart ddr3 desteklıyor?varsa lınk atarmısınız.
    amd ddr3 destegı sundugunda soket yapısıda degısecek
    o yuzden phenom ıle ddr3 hayal(ha belkı amd ram kontrolunu tekrar yonga setıne yuklerse o baska tabıı)
    bu arada konu sahıbı gıdıpde phenom alıyım deme.hatta beklemekmı aman aman.ne gereyı var!

8800ultranın hatırladıgım en son fıyatı 400 dolar cıvarı ıdı

8800ultra yı kaca aldın?ve ne zaman aldın.
    yerınde olsam(burayı ustune basa basa soyluyorum.YERINDE OLSAM) sorgusuz sualsız(tabıı satıcı fırma uygularmı bılmem)vga yı gerı ıade eder ve verılen meblaa karsılıgında
    c2d ya terfı ederdım.
    ddr2-ddr3 desteklı bı p35 anakart alır(ddr3 de kullasnmak ıstersen.ıllede sart degıl hanı
    onun yanına su aralar populer oyuncak e8200(aslında kralı e7x00 serısı olucak)alınır

bırde 8800gt(yada 9600gt,belkı x3870 de olabılır)

yanlız vga ıcın su an kullanmakta oldugun cpu ve anakartı satman lazım

yıne soyluyorum.yerınde olsam dedım

Sonuna kadar katılıyorum.Arkadaşın yapması gereken budur

Ama illa 8800ultra kullanıcam baba gibi performansta alıcam derse yine tek çare c2d

• bu arada x1950 pro ile işlemciye o.c çekip 5200 falan alıyorum 3dmark06 dan..işlemci puanı 2300 civarı oluo 3.00 ghz dayken..kardeş sende aa yada af falan açıp girmiş olmayasın teste yada sağ altta ekran kartı menüsünde açık olabilir..ona dikkat et ..default tayken bile 8-9 k alman gerek kafadan..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.