Şimdi Ara

8800 ULTRA Elimde Testler Çok Yakında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MECAY SEN TEKNOLOJİYİ GÖRMEDİN BİRAZ SANA GÖSTEREYİM :d AYRICA FORUMDAKİ ARKADAŞLARLADA PAYLAŞAYIM.
    TEŞEKKÜRLER

8800 ULTRA  Elimde Testler Çok Yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programci53 -- 20 Temmuz 2007; 11:38:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: myd

Girmesse bana ver, ben sana benim onbortu veririm, hem bak benim ekran kartı çok özellikli

Para olsada bizde alsak hatta iki tane alııp sli yapmak istiyorum ben

'''Antikatranlı megaşakşaklı ultra sli, turbo crossfire supersonic calibre xxx edition onboard ekran kartı'''

8800 ULTRADE BİLE YOK BU ÖZELLİK..

• kardeş zevk senin tabe ama 1300 ytl gerçekten bir ekran kartı için çok bi para bence... neden dersen o paraya ps3 alabilirdin yada ikinci elden 700-750 ye 1 gtx 100 ytl yede hr-03 plus aldınmı zaten en az benim gibi 660/2000 çalıştırabilirdin ki bu normal ultralardan zaten hızlı çalışıyor olacaktı.ama tbe keyif senin hayırlı olsun... bir an önce bak bakalım en fazla kaç bascak o.c. açısından? bende merak ettim de

quote:

Orjinalden alıntı: mecay2222

quote:

Orjinalden alıntı: KanKoKan

Arkadaşım bende imzamdaki 8800 ultrayı dün taktım sistemime, sağolsun türkhavayollarında çalışan arkadaşlarım var ne istersem geliyor amerikadan, sen kaça aldın benimki 620 dolara geldi, birde çalışma hızı nedir imzamdaki kart normalde 660/2300 de çalışıyor ama kendi kendini overclock edip hızını 690/2300 e yükseltiyor oyun sırasında.
    3dMark testlerini filan yap bi karşılaştırma yapalım.

ben kartı türkiyeden aldım 1300ytl e 6 taksit 3yıl garantı .. benım ne amerıkada abim war nede hawayollarında çalışan arkadaşlarım dun takmak nasıp oldu sadece 3dmark karşılaştırmasını foruma atarım bende bakalım neler yapabiliyormuş kart ..
    korktuğum başıma geldi aslında kasaya silme girdi ekran kartı arkasındakı hawa alma boşluğuda dayandı hdd lere akşay yenıden bi operasyon geçircek bakalım neler olcak ...

• quote:

Orjinalden alıntı: programci53

MECAY SEN TEKNOLOJİYİ GÖRMEDİN BİRAZ SANA GÖSTEREYİM :d AYRICA FORUMDAKİ ARKADAŞLARLADA PAYLAŞAYIM.
    TEŞEKKÜRLER

ğisim şekilmi yapıyon kafayı sıyıran bi ben biliyordum ama benden beterleride warmış beyler ...
    ŞOK ŞOKKKK programcı53 bi kasaya 640ytl weren adamın hayat hikayesi ..
    ola işin bitti senin... dıer soğutucuuda getir yarın gelırken..

• DEVAM...

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programci53 -- 20 Temmuz 2007; 11:47:07 >

• YETMEDİ YİNE DEVAM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programci53 -- 20 Temmuz 2007; 11:52:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kadir_metallica

kardeş zevk senin tabe ama 1300 ytl gerçekten bir ekran kartı için çok bi para bence... neden dersen o paraya ps3 alabilirdin yada ikinci elden 700-750 ye 1 gtx 100 ytl yede hr-03 plus aldınmı zaten en az benim gibi 660/2000 çalıştırabilirdin ki bu normal ultralardan zaten hızlı çalışıyor olacaktı.ama tbe keyif senin hayırlı olsun... bir an önce bak bakalım en fazla kaç bascak o.c. açısından? bende merak ettim de

quote:

Orjinalden alıntı: mecay2222

quote:

Orjinalden alıntı: KanKoKan

Arkadaşım bende imzamdaki 8800 ultrayı dün taktım sistemime, sağolsun türkhavayollarında çalışan arkadaşlarım var ne istersem geliyor amerikadan, sen kaça aldın benimki 620 dolara geldi, birde çalışma hızı nedir imzamdaki kart normalde 660/2300 de çalışıyor ama kendi kendini overclock edip hızını 690/2300 e yükseltiyor oyun sırasında.
    3dMark testlerini filan yap bi karşılaştırma yapalım.

ben kartı türkiyeden aldım 1300ytl e 6 taksit 3yıl garantı .. benım ne amerıkada abim war nede hawayollarında çalışan arkadaşlarım dun takmak nasıp oldu sadece 3dmark karşılaştırmasını foruma atarım bende bakalım neler yapabiliyormuş kart ..
    korktuğum başıma geldi aslında kasaya silme girdi ekran kartı arkasındakı hawa alma boşluğuda dayandı hdd lere akşay yenıden bi operasyon geçircek bakalım neler olcak ...

+1
    oc li gtx oc siz ultra gecer
    oc li gts de oc siz gtx denk oluyor

bence ultra o parayi asla hak etmeyen bir kart

• DURMAK YOK YOLA DEVAM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programci53 -- 20 Temmuz 2007; 11:56:44 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.