Şimdi Ara

8800gs , 4670 ,3850 sizce hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: |RoA|

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

250 FPS de nedir yahu unut gitsin :) 50 ile 250 arasındaki farkı ayırt edemezsin zaten ne gerek var. Basettiğin oyunu bahsettiğin çözünürlükte yüksek detaylarda paşa paşa çalıştırır 3 kart da. Ucuz olanı al. Düşünme bu kadar.

arkadaşım herlde bu oyunun multiplayer ını oynamıyosun ben multiplayer oynuyorum ve 50 ile 250 fps arasında çok fark olduğunu anlarsın eğer single dan bahsetseydik haklıydın ama multi sinde çok fark olduğunu oynayanlarda biliyorlardır ama yorumun için yinede teşekkürler.. =))

en yavaş değeri 35-30 fps'nin altına düşmeyen oyunlarda farkı anlamazsınız pek.
    250 fps olunca bir şey değişmez. Yani eğer benim gözlerim genetik açıdan insandışıdır, en küçük zaman diliminindeki değişimleri bile algılarım diyorsanız
    zaten monitörün de o tazeleme oranına ulaşabilmesi de pek mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 16 Haziran 2009; 22:00:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Temren

quote:

Orjinalden alıntı: |RoA|

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

250 FPS de nedir yahu unut gitsin :) 50 ile 250 arasındaki farkı ayırt edemezsin zaten ne gerek var. Basettiğin oyunu bahsettiğin çözünürlükte yüksek detaylarda paşa paşa çalıştırır 3 kart da. Ucuz olanı al. Düşünme bu kadar.

arkadaşım herlde bu oyunun multiplayer ını oynamıyosun ben multiplayer oynuyorum ve 50 ile 250 fps arasında çok fark olduğunu anlarsın eğer single dan bahsetseydik haklıydın ama multi sinde çok fark olduğunu oynayanlarda biliyorlardır ama yorumun için yinede teşekkürler.. =))

en yavaş değeri 35-30 fps'nin altına düşmeyen oyunlarda farkı anlamazsınız pek.
    250 fps olunca bir şey değişmez. Yani eğer benim gözlerim genetik açıdan insandışıdır, en küçük zaman diliminindeki değişimleri bile algılarım diyorsanız
    zaten monitörün de o tazeleme oranına ulaşabilmesi de pek mümkün değil

anladığım kadarıyla sizde multiplayer oynamıyosunuz.. bende zatn görüntü akıcılığı farkı oluyo demedim aradaki o farkı anlamanın çok zor olduğunu bende iyi biliyorum fakat görüntü akıcılığından başka farkları var onları şimdi burda anlatmaya kalkarsak hem çok uzun sürer hemde asıl konumuzdan sapmış oluruz eğer illa anlat dersen pm atarım.. =)))

• yok hayır, multi oynuyorum. Özellikle TF2 oynarım.

Önceden -1.5, 2 sene önce- cs oynardım 100 fps üstü idi. Eski ekran kartımla da 40-50 fps arasında TF2 oynuyorum her hangi bir sıkıntı olmuyor. ikisinde de kalbürüstü bir oyuncu sayılırım

Eğer ben milisaniye önce düşmanı göreceğim ve vuracağım diyorsanız bağlantıdaki gecikme miktarı daha önemli
    neyse, 50 fps 100 fps ile 250 fps arasında oyunun kaderini değiştirecek şeyler olduğunu sanmıyorum.
    eğer siz farklı düşünüyorsanız bu kartlar yerine daha üst seviye bir şey almanız iyi olur. Zaten bu sayılan kartların birbirlerine ahım şahım bir farkları yok. çoğu oyunda 4-5 fps fark verirler. Siz de gördüğüm kadarıyla 3-5 fps farkla ilgilenmediğinize göre...
  • sennde dediğin gibi bağlantı süresi yani ping daha önemli ama şunu gördümki 50 fps ile 250 fps arasındaki baya etkili neyse bunu için daha sonra ayrı bi konu açarız ama oyunlarda bu kartlardan hangisi daha iyi performans verir ben bunu öğrenmek istiyorum daha üst seviye ekran kartı almak için şuan bütçem yeterli değil bu yüzden bu ekran kartlarından birini almak istiyorum..bu arada senn verdiğin bilgilerde kesinlikle yanlış değildir bilmeyen arkadaşlar varsa onuda söyleyelim yinede teşekkürler ama öncelikle ben öğrenmek istediğim bilgiyi öğrenirsem daha mutlu olurum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.