Şimdi Ara

8800GT'den HD5770'e Upgrade Uygun Mudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer oynadığınız oyunlar içerisinde kartınızı zorlayan bir oyun yoksa geçmeniz bence doğru olmaz. biraz daha devam edin daha iyi bir karta geçersiniz. aa af takıntınız yoksa 8800 gt birçok oyunu yeterli düzeyde oynatacaktır zaten.
  • 5770 de fena değil mantıklı bir seçim olabilir,,,
    ben 8800gt den 4890 a geçmiş biri olarak 4890 tavsiye ederim dx11 takıntınız yoksa ..
    hem daha perf. hemde fiyatı daha uygun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 22 Şubat 2010; 13:39:16 >
  • Olay senin ihtiyaçlarına kalmış biraz da. Performans farkı %30 - 40 civarı olur. Konuda çoğu kişinin dediği gibi ideal bir upgrade durumu değil yani. Ama tabi tüm olay senin ne kadar performans farkı için ne kadar para verebileceğinde. Mesela ben 8800 GTS'den (=9800 gtx) GTX 260'a geçtim (%30 fark ortalama), zira oyun oynamak benim için önemli bir aktivite. Kendin karar vermelisin.

Ama 8800 gt çıktığında orta üst seviye bir kartken 5770 orta seviye bir kart kendi ürün gamında. Bu yüzden önermiyor konudaki çoğu kişi zaten.

Eğer önümüzdeki 1 yıl boyunca sadece TF2 oynayacaksan geçilebilir ama. Source oyunlarında ATI kartlar oldukça iyi. %50-60 gibi bir fark görebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.