Şimdi Ara

8800gts overclock olmuyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ocz 600 wat guc kaynagı core 2 duo 2.6 2 gb rem . anakart 945 cipset. yeni aldıgım 8800 gts ekran kartı overclok olmuyor riva tuner 100 mhz artırıyorum 3dm06 test yaptıgımda fps ve puanlar hiç degişmiyor hep standart hızındaki puanlar cıkıyor 3dm06 ve oyunlarda. neden oluyor lütfen yardım. anakart pcı eksp.2.0 olmadıgı için olabilirmi......

• pcı ex versyonuyla alakası yok. o anakartla ekran kartı arasındaki köprü sadece.
    ne ile oc yapıyorsun? riva tuner mı yoksa ekran kartının kendi yazılımıylamı. aply demeyi unutuyor olmayasın ;)
    birde sadece 100mhz lik bi ram hızı artırımı performansa fazla etki etmez sonuçta daha birsürü unite var, performansı etkileyen.
    birde işlemcin taş koyuyor olabilir. 3d mark testleri düşük çözünürlükte olduğundan haddinden fazla işlemcinin performansına da bağımlı kalıyor.
  • riva tuner ve evga la yapıyorum.ekran kartının standart ayarları 650-972-1625 ben bunları 750-1100-2000 yapıyorum oyunlardaki fps yine aynı cıkıyor aply yapıyorum bundan onceki ekran kartlarım oluyordu son ıkı ekran kartım olmadı. 8800 gts gigabayt.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.