Şimdi Ara

8800GTX VE E6600 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewt ozaman WD 150 RAPTOR 10000rpm 16mb Ncq olanı alıyım (257$)
    cunku hddye 550 ytl cıvarı para ayırmıstım bı bunu alırım ıste bıde seagate olanı alırım(80$) ıkısı 572$ yapıyo

dıyceksınızkı paran bolmu ne gerek var ama arkadaslar 4 senedır para bırıktırıyorum ve 4 senelık bı pc mevcut su anda bende artık rahat etmek ıstıyorum =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olgu1980 -- 27 Aralık 2006; 13:53:18 >
  • Para durumu bizleri ilgilendirmez isteyen istedigin alır kimseye parasının muhasebesini yapmak düşmez.
    Bence sistem genel olarak iyi ama 150GBraptor yerine toplam 3 adet 320 gb 7200.10 hdd al ve ikisini raid yap 3. hdd yi yedekleme olarak kullanırsan cok daha mantıklı olur.
    İşlemcin E6600 cok iyi bir işlemcidir 8800GTX'i tıkar dersen yaparsın 3500/3700Mhz bak nasıl acılır yollar.
    Kasa için bencede biraz daha uzun ve geniş tercih edersen hem ısınma problemi yasamazsın hemde sıgdırma sorunlarını kafandan atarsın bence...
  • Bence yeterli olacaktır fakat benchmarklarda max skorlar almak için tabiki 4 çekirdekli işlemci şart
  • alacağın ekran kartının çok ısındığını okumuştum. bunu düşünerek haraket etmende fayda var. kasa içi havalandırması iyi olan bi kasaya terfi edebilirsin.
    bi de o sisteme şöle havalı bi kasa yakışır ya. h600b iyi bir kasa ben de kullanıyorum da çok sönük gider gibi o sistemin yanına
  • ewt farkındatım asus vento 7700 nasıl sızce fıyatıda uygun gıbı geldı bana 220ytl.uzun ve genis
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.