Boş adam işi. Keşke ben de boş adam olsam da boş zamanım bu eleman kadar bol olsa. :) Neyse işimize geri dönelim. Nerde kalmıştık? Ha evet projeyi çiziyordum...
quote:
Orjinalden alıntı: infernall
Boş adam işi. Keşke ben de boş adam olsam da boş zamanım bu eleman kadar bol olsa. :) Neyse işimize geri dönelim. Nerde kalmıştık? Ha evet projeyi çiziyordum...
adamın bir işi var, refuge guildinin gm i
alman guildi oldugu için çok fazla ünlü degil ancak method ve ensidia seviyesinde bir guild, çok büyük olasılıkla da sponsorları vardır
quote:
Orjinalden alıntı: Enqq
quote:
Orjinalden alıntı: infernall
adamın bir işi var, refuge guildinin gm i
alman guildi oldugu için çok fazla ünlü degil ancak method ve ensidia seviyesinde bir guild, çok büyük olasılıkla da sponsorları vardır
ne güzel iş be...kardeşim sen otur evde hiç çıkma 24 saat wow oyna raid yap achiev kas asosyal bir robot ol biz sana paranı veririz:P:P
adam zevk almıyor olsa, zaten para için yapılacak şey degil yaptıgı..
quote:
Orjinalden alıntı: EeRrHhAaNn
quote:
Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG
quote:
Orjinalden alıntı: EeRrHhAaNn
quote:
Orjinalden alıntı: tosunpasa
twaylayt undaying, immortıl bunlar bozar bizleri, guild üyeleri birbirine düşman oluyor resmen... 30uncu wayptan sonra sinirler geriliyor.. achieve hayatta hiç bir şey başaramamış looserları oyunda tutmak için uydurulmuş bir şey ve kendine güvenen insanlar için hiç bir anlam ifade etmiyor.. imza: 2K achive sahibi wow oyuncusu
eheh kedi & ciger ...
kedi ciğerle ne alakası var adamın işi gücü yokta oturup achv. puanımı kasacak. Nessarien dediği gibi çok iyi bir pazarlama taktiği sen oturursun sabahtan akşama kadar pc başında pinekler puan kasarsın başaksıda günde 2-3 saat oynar öyle zevk alır ama gelipte 2-3k puan kasmış adama ben wow oynuyor demem gibi laflar kurman saçma
Bir pisi pisi daha ...
Üslubun hiç hoş değil arkadaşım.. Bizim gibi bir hayatı olan, çocugu olan, wowu akşamdan akşama stres atmak için oynayan insanların bu tip ciğerlerle işi olmaz.. Bana bir örnek verin, birisi bir hastalıga çare bulsun, ne bileyim yeni bir şeyler keşfetsin, bir şeyleri kolaylaştırsın, insalık için faydalı bişeyler yapsın.. ona burada laf edersek o zaman bu ifadeyi rahat rahat kullanabilirsin.. Ama no lifer'lik hiçte özenilecek birşey değil..
achievement & level & item & gold kasmak bunların hepsi pazarlama taktiğinin sonucudur? Kim harala gürele level 1 olarak dolaşıyor ki ortalıklarda? İşin kötü kısmı bu sosyalleşmeye çalışan oyuncuların da bu çarkın içine girmeye mecbur olmaları daha fazla sosyalleşmek için. Yalnız bu MMO larda da en güldüğüm olay şudur. Level 80 adama abi denmesi :D
Bu insan bu irade ve kendini adamışlık ile dünyada herşeyi başarabilirdi.
alla alla hiç bi tarafımda değil bu achievement işi bende mi bi gariplik var
Abi sen ayrı bi alemsin.. gidip prinin üstüne yine fear atan cloth giyen warlock kastın ya bisey demiyorum.. daha basit 50 golda prinin talenti shadowda gidebilirdin
şaka bir yana warlock oynadım ne zevkli classlardan biri... ama dün bi disc priden evirile cevirile dayak yedikten sonra primi acsam yaw demedim desem yalan olur..
doğru diosun shadow bu mind frayin critte gelmesinden sonra zevkli oldu, ama yine en fazla 4 düğme oynanıyo çok az saldırısı var disc dediğin adam normalde ölmez ama öldüremez de holy zaten raidlerin gözbebeği ama çabuk ölüyo lock çok güzel de keşke pala açsaydım dediğim günler oldu
retri ol, yeşil itemla git epic adamı kes ister tank ol dancından dancına sek veya healer ol, mana bile harcamadan heal takıl bak yine dellendim
hahaha cevaplar süper ya yıkılıyorum gülmekten. Başlıktan classların op liğine kaymış gene :D
Bari bende saptırıyım tuzum bulunsun :D S.pri ler feci dps yapıyorlar pvp sini bilmiyorum ama dün Patchwerk de tozunu attırdı ortalığın. Paladinlere nerf geliyor... Warlockların BC deki hallerinden eser yok... Mage ler frostfire la aşırı bir OP likleri var arcane barrage gitti bu geldi... Rougeler gariplikvar bir iyiler bi kötüler :P Bomkinler OP adamlar sadece starfirela dps yapıyorlar. Paladin 1 tus heal, Balance lar ona keza.
O deli saptırmışım konuyu taktir ettim kendimi :D :D :D
Bu adam bot bence
quote:
Orjinalden alıntı: YrkndrY
Bu adam bot bence
Bu adam aklını çalıştırsa feci gold seller olur, 8 k arch kasan adam kaç k gold kasıp harcamıştır. Valla gider kendine araba bile alırdı kastığı paraları satsaydı
Aldor ve Scryers ile aynı anda nasıl Exalted olunuyor ya. <.<
tek tek oluyorsun achivement aldıktan sonra reputation düşerse silinmiyor
Offf şimdi anladım nasıl bir sinir sahibi insanmış bu ya. Yada insanmıymış.
quote:
Orjinalden alıntı: tritone
doğru diosun shadow bu mind frayin critte gelmesinden sonra zevkli oldu, ama yine en fazla 4 düğme oynanıyo çok az saldırısı var disc dediğin adam normalde ölmez ama öldüremez de holy zaten raidlerin gözbebeği ama çabuk ölüyo lock çok güzel de keşke pala açsaydım dediğim günler oldu
retri ol, yeşil itemla git epic adamı kes ister tank ol dancından dancına sek veya healer ol, mana bile harcamadan heal takıl bak yine dellendim
boşver abi warlock daha zevkli palanın 3 işi de yapmasına bir lafım elbette yok ama warlock için affi dps yap sıkıldın mı dest dps yap sıkıldın mı demon oyna ama pala için dps yapıcaksan ret bitti tek talent tek build
quote:
Orjinalden alıntı: akirici
Adamın pc başından kalktığından şüpheliyim, questlerin tamamını yapmasından tut PVP deki arch, feaths of strenght deki extralar bunun bir kanıtı. Bu adama bir al'ar mount yakışır (ki her hafta deniyordur).
Adam zaten Lore master olalı çok olmuş Swift Proto drake çoktan mailine gelmiştir (%310)
quote:
Orjinalden alıntı: tokato
quote:
Orjinalden alıntı: akirici
Adamın pc başından kalktığından şüpheliyim, questlerin tamamını yapmasından tut PVP deki arch, feaths of strenght deki extralar bunun bir kanıtı. Bu adama bir al'ar mount yakışır (ki her hafta deniyordur).
Adam zaten Lore master olalı çok olmuş Swift Proto drake çoktan mailine gelmiştir (%310)