Şimdi Ara

8s & l525

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Bu iki telefondan birini alacağım çok gidip geliyorum.Oyun oynamam sadece facebook whatsapp ve twitter vb. uygulamaları kullanacağım.Çok fazla müzik dinlerim.Kamera çokta önemli değil benim için.Sizce hangisini almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8s 8.1 güncellemesini almayacak ama müzik için beats audio amfi var buda yabana atılmayacak bir özellik değil lumia 525inde 1gb ram avantajı var ben olsa 525 alırdım
  • 525 daha yeni ve alınası bir telefon

• Tabiki 525 çok iyi bir seçim olur ikisi arasından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki 8s alsak whatsapp facebook twitter vb. uygulamalarda sıkıntı yaratır mı?Sistem takılma yapar mı?Androidden wpye geçiceğim android hem takıldığı için soruyorum.

• 525 alman daha mantıklı olur. 8s 8.1 gdr1 almayacak çünkü. Telefonun hafızasını aşırı doldurduğunda hafif donmalar olur ama çok aman aman bir şey olmaz hani aman olsun bu kadar der geçersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekür ederim.Bu yorumlarınızı dikkate alıcağım.

• Windows Phone kolay kolay takılma donma yapmaz

• bence de 525 almalısın 1gb ram avantaj
  • 525de 1gb ram var ve güncelleştirme devam ediyor , 8s wp 8.1 sen sonra güncelleştirme almayacak
    Ama 8s'in malzeme kalitesi çok iyi çok güzel görünüyor hele 525 ile karsilastirdiginda farki çok acik

• Kesinlikle 525. Hem 1 gb hem de htc wp cihazlarıyla fazla ilgilenmiyor.

• Kesinlikle 525

• Pişman olmak istemiyorsanız l525

• Bende şuan 9900 Bold var ve abim lumia 620 kullanıyor. WP çok sorunlu, whatsappa girmeden bildirim gelmiyor vs. diyor. BB'den sonra illaki memnum kalcağımı düşünüyorum ancak 8s düşünüyorum. Whatsapp'ta bildirim sorunu halen var mı ? Kötü yönleri var mı ( kronik sorunlar ) ? Son olarak alırken dikkat etmem gereken neler var ? Windows 8.1 güncellemesi gerçekten gerekli mi yoksa 8s alıp son güncelleme stabil çalışır mı ?

Son olarak facebook,twitter,foursquare,whatsapp,sahibinden.com gibi siteleri hergün sürekli kullanacağım.. Bunlarda sıkıntı yaratır mı ? Facebook,twitter ve whatsapp bildirim sorunu var mı ?

Konuyu açan arkadaş kusura bakma konu kirliliği olmasın diye ve 8s'i aratınca ilk bu konu çıktığı için mesaj yazıyorum. Eğer istemezsen mesajımı silerim ancak direk bu konu çıktığı ve güncel olduğu için almak isteyen arkadaşlar ilk bu konuyu görüp fikir sahibi olcağını düşünüyorum. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxbgrxxx

Bende şuan 9900 Bold var ve abim lumia 620 kullanıyor. WP çok sorunlu, whatsappa girmeden bildirim gelmiyor vs. diyor. BB'den sonra illaki memnum kalcağımı düşünüyorum ancak 8s düşünüyorum. Whatsapp'ta bildirim sorunu halen var mı ? Kötü yönleri var mı ( kronik sorunlar ) ? Son olarak alırken dikkat etmem gereken neler var ? Windows 8.1 güncellemesi gerçekten gerekli mi yoksa 8s alıp son güncelleme stabil çalışır mı ?

Son olarak facebook,twitter,foursquare,whatsapp,sahibinden.com gibi siteleri hergün sürekli kullanacağım.. Bunlarda sıkıntı yaratır mı ? Facebook,twitter ve whatsapp bildirim sorunu var mı ?

Konuyu açan arkadaş kusura bakma konu kirliliği olmasın diye ve 8s'i aratınca ilk bu konu çıktığı için mesaj yazıyorum. Eğer istemezsen mesajımı silerim ancak direk bu konu çıktığı ve güncel olduğu için almak isteyen arkadaşlar ilk bu konuyu görüp fikir sahibi olcağını düşünüyorum. Teşekkürler

bildirim sorunu yok , bildirimler geliyor whatsapp'da diğerlerini kullanmadığımız için bilemeyecegim

• grejuva6 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. En çok aklıma takılan bu idi. Genel olarak memnun musunuz ?
  • telefonun kendisinde bir sıkıntı yok özellikle pil ve GPS performansı çok iyi ,kasasi ele oturuyor malzemesi kaliteli ama windows phone mağazası hala daha gelişme aşamasında popüler uygulamalar dışında çok fazla seçenek yok o anlamda kötü biraz

• grejuva6 kullanıcısına yanıt
    Facebook,twitter,whatsapp,foursquare ve sahibinden.com günlük olarak sürekli kullanıcam. Şuan Blackberry 9900 Bold kullanıyorum ve uygulama neredeyse hiç yok :) Yarın bu cihazdan almayı düşünüyorum 2.el 340 TL'ye buldum temiz. Whatsapp'ta bildirim sorunu var diyorlar hala uygulama mağazasında yorumlarda, siz yok dediniz ancak yinede kafamı karıştırdı Son sürümde gerçekten var mı yok mu anlamış değilim.. Blackberry'den sonra çok mantıklı bir tercih olcağını düşünüyorum. Uygulama sıkıntısı hiç sorun değil.

Kamerası nasıl ?
  • İki cihazı da kullandım ikisini de hızlıaldan aldım hatta. Htc 8s'in artıları flash olması, beats ve kasa kalitesi. Geri kalan herşeyde lumia 525 daha iyi. Zaten htc 8s geri yolladım. l525'le yola devam Whatsapp bildirim konusunda sıkıntı var galiba. Özellikle 8.1'den sonra öyle bir sorun oldu. Kilitliyken bildirim gelmiyor mesela(belki normaldir bende yeniyim WPde)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.