Şimdi Ara

9.000 sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 9.000 tl bütçem var oyun bilgisayarı toplamak istiyorum ama çok kararsızım piyasa malum. Sizce şuan toplamalımıyım yoksa beklemelimiyim. Bu paraya ryzen 5 3500 ve gigabyte 1660 oc 6gb buldum alsammi diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam tam 9 bin tl bütçeye bu pc yi önerebilirm bende almayı düşünüyorum üzerine 400 tl daha koyabilseniz 1 tb hdd alabilirsiniz ancak sdd si 500 gb stokları açık durumda ram 16 gb detaylıca burada yazıyor:

https://www.itopya.com/vok-target-amd-ryzen-5-3600-evga-geforce-gtx-1660-super-sc-ultra-gaming-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-espor-pc//

• ghostmen323 kullanıcısına yanıt

Hocam bu kasayı alınca hangi işletim sistemi ile

geliyor? Kendimiz mi kuruyoruz windowsu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwsehmus kullanıcısına yanıt

Hocam işletim sistemi yok siz alıyorsunuz. orijinal windows sitede 1300 lira civarı Parça kurulumu onlardan Windows kurulumu sizden

• ghostmen323 kullanıcısına yanıt

Hocam,Windos7 64 bit kurmak istersem onunda

mı fiyatı 1300 olur? Teşekkür ederim

• qwsehmus kullanıcısına yanıt

win 7 biraz zor bulunur orijinal sürümü. şahsen ben tavsiye etmem çünkü win 7 artık güncelleme almıyor ileride chrome ve yeni oyunları açamayacak duruma gelir ayrıca bir güvenlik desteğide yok. eğer kutulu win 10 almak istemiyorsanız güvenilir siteden ve satıcıdan OEM key alabilirsiniz hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 Bin TL Sistem Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.