Aksine farkındalıkla birleştiriyorum .. Kaçarı olmayan kategorize etmecelerden ... Gelde etme misali ... Detaylardan kaybolmak ve bir mana çıkarmak sakıncalıdır. Detaylardan gidip bu yaşanmadı filan da demeyin sakın ! Çünkü 911 in yaşanmadığını inanan çok var ! ... İşte burada : www.adl.org You are being redirected... https://www.adl.org/resources/report/antisemitic-conspiracies-about-911-endure-20-years-later |
9/11 olayında 2.uçak filigran gibi gözden kayboluyor! (2. sayfa)
-
-
Konunun önemini anlamamış görünüyorsunuz.
11.Eylül.2001 'den sonra dünya değişti (ki bunu anlayabileceğinizi pek sanmıyorum)
Pandeminin yaklaşık başlama tarihi Mart 2020'den sonra dünya daha da değişti (bunu biraz anlayabileceğinizi umuyorum)
Bu değişikliği yapabilmek için New York'taki ikiz kulelere uçak çarpmış gibi gösterip, iki kuleyi de toz ederk herkesin aklına kazınacak bir senaryo gerekliydi.
Siz bunları "2 uçak parası" geyiğine indirgediniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü 911 in yaşanmadığını inanan çok var ! ...
Pardon "9/11 yaşanmadı" dedim mi ???
En acı biçimde yaşandı. Sadece bu yaşanan olay, El-Kaide adında bir afgan çetesi tarafından değil, başka kişilerce ve çeşitli üst düzey teknikler kullanılarak düzenlendi.
Olay budur. Elma ile armudu karıştırmayın.
Hava kuvvetleri olayı tespit edene kadar zaten iş işten çok geçmişolurud. Kaldı ki o uçağı ne yapacaktın korsanlar ele geçirdiğinde?
-
Aynen hocam, USAF o uçaklar New York'a varmadan ele geçirse bile onlara ateş edip düşüremezdi çünkü her birinin içinde 200 sivil yolcu vardı.
Senaryoda böyle ince ayrıntıları düşünmüşlerdir.
"...demeyin sakin" ifademi anlamamissiniz. Orada egerki varsa yanlistir manasindadir. Yani yoktur demediginize gore sorun yok. Ayrica sizin uzerinizden baskalarini da ele aldim. Olay sizlik degildir bir kitlesel algi bozuklugu ve kitlesel etkilesim var.
Inanis o kadar kuvvetlidir ki insan beyni olmayan seyi asiri inanmis kisiye varmis gibi algilatir yani 5 duyu organiyla veya 5 in biriyle hissetirebilir .
Burada kullanilan deliller esasinda kopuk kopuktur vs ... Kopukluklari birlestiren kisinin sorunlu asiri inanis ile bir tur percinlenmesidir .
Bu tur olaylar esasinda 911 den bambaska bir temele dayaniyor. Klinik vakaliktir.
-
o zaman ay insanoğluna ayak bastı...
-
o dönemin başkanı olan bush un haberi aldıktan sonraki hal ve tavırlarını dikkatle izleyin; suratındaki hafif gülümseme ve vücut pozisyonundaki rahatlığı görmemek için enayi olmak lazım. Sadece bu bile, bu olayın hakkında derin şüphelerin doğmasına neden oluyor
WFLA News Channel 8youtubeSept. 11, 2001: Then-President George W. Bush was visiting Sarasota, just about seven months into his presidency, when he found out what was happening.https://www.youtube.com/watch?v=KBQEy6zs0mg -
Hocam güzel yorum teşekkürler. Sonuçta 9/11 hikayesine inanıyor musunuz, inanmıyor musunuz?
Asıl anlamayan sizsiniz. O uçağın gerçek olması veya olmaması olayların sonucunu değiştirmiyor.
2. Uçak gerçekti -> ABD ortadoğu planlarını devreye soktu.
2. Uçak gerçek değildi -> ABD ortadoğu planlarını devreye soktu.
2. Uçak hiç olmadı -> ABD ortadoğu planlarını devreye soktu.
-
Güzel yorum fakat ABD'in ortadoğu planlarını devreye sokması için 9/11 gibi bir olaya ihtiyacı mı vardı?
Bence yoktu. Yine de böyle bir illüzyonist olay hazırladılar ise bu sıradan bir toprak işgalinin ötesinde manidar bir olaydır.
Ufak bir anımsatma: 9/11'de uçak hiç olmadı
Planın sürdürülebilir olması için böyle bir olaya tabi ihtiyaç var. Halkan yeterli desteği alamazsan Trump gibi biri gelir tüm orduyu çeker, yıllarca uğraştığın planlar sekteye uğrar.
-
9/11 Dunyada bir donum noktasi oldu. Hatta bir cag kapandi, yeni bir cag acildida diyebiliriz.
Sovyetlerin yikilmasindan sonra varlik deger kaybina ugrayan NATO nun varligini surdurmesi icin bir ton bahaneler turedi. ABD gibi Dunyanin supergucu olan bir ulkede kacirilan sivil ucaklar ikiz kulelere carparak deviriyor. Rotasindan cikan sivil ucaklara normal sartlarda savas ucaklari eslik edip onu ya inmeye zorlar, yada daha fazla can kaybinin onune gecmek icin havada vurur. Boyle birsey olmuyor bunu sorgulayanda olmuyor.
O tarihten sonra eski dusman Sovyetler yerini yeni Dusman Islama birakti. Islam ve Terorizm kelimeleri bagdastirildi. Ikiz kulelerin intikami bir ilgisi olmadigi halde Iraktan alindi. Kimyasal silahlari olmadigi halde boyle bir suclamayla Saddam devrilirken ABD Ordusunun karsisina cikacak Irak gucleri dahi ortada yoktu.
Iraktan sonra Afganistana girildi. Kisaca ABD nin Iraktan Petrol ve altinlari yagma etmesinin, haydutca Nato onculugunde diger ulkeleride bu politikalar icin kuyruguna takip suruklemesine iyi bir bahane oldu.
Bu olaylardan sonra siradan insanlar artik havalimanlarinda daha fazla kontrol edilmeye ve X Ray cihazlarindan gecmeye basladi. Guvenlik icin ozgurlugun kisitlamasinin ilk adimlari atildi.
Bir cinayeti kimin isledigini bulmanin en kolay yolu en cok kime ve neye yaradigina bakmaktir. Ayrica katil herzaman cinayet mahalline doner. Her ikiside oldu. Kisaca ucaklar vurdu vurmadi orasini bilemem ama bir tiyatro kurgulandi ve sonrasinda asil amaclar icin hemen harekete gecildi. Bush daha olayin sicagi sicagina hatta olay olmadan 10 dakika öncesinde ezberden parmagiyla hedef göstermisti. Ikizkulelerde normalde daha fazla insanin calistigi bunlar arasinda bircok Musevi olmasina karsin ucaklarin kulelere carptigi gun hicbirinin orda olmadigina dair bir soylenti cikmisti. Ne kadar dogru bilemem ama katilin kimler oldugu cok belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 13 Eylül 2024; 14:18:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hah ben de onu demeye çalışıyordum. 9/11 ABD'nin ortadoğuya girmesi için bir bahane falan değil ondan çok çok ötesiydi. Sıradan insanlar bunu anlamıyor tabi ki anlamalarını da cok beklemiyorum. Forumda belki anlayabilecek birileri cıkar diye düşünerek konu açtım, anlayan biri cıktı
Bir cinayeti kimin isledigini bulmanin en kolay yolu en cok kime ve neye yaradigina bakmaktir. 9/11 en cok hükümetlerin, baskıcıların işine yaradı. Havalimanına kemerimi, ayakkabımı çıkarak giriyorsam, buna bir gerekçe olmalı. Ayakkabımın altına gizlediğim bıçakla uçağı kaçırıp Eyfel kulesine çarpıştırarak kamikaze yapabilirim çünkü! (ironi)
9/11 'den cok önce kuleler tümüyle boş olabilir çünkü içinde insan olsa 9/11 günü kule giriş katından kaçışan bir sürü insan olmalıydı fakat hiç olmadı. Bu 9/11'e neresinden bakarsan bak falso veriyor.
s
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ucuncu bina kilit nokta. hadi digerlerine ucak girdi ama buna carpma olmadigi halde birkac saat icinde un gibi dagildi toz yigini haline geldi. bu binadaki yanginin diger binadan dokulen molozlar yuzunden ciktigi ve burda yanan seyin ucak yakiti degil ofis mobilyalari oldugu resmi raporlara gecti. koltuk masa gibi seyler yanarken 2000 derece isi cikarmaz. dolayisiyla celik kolonlari yumusatmasi mumkun degil. buna ragmen kontrollu yikimlarda oldugu gibi kendi uzerine cokuyor. ustelik onceki yillarda baska yerlerde buna benzer cok buyuk gokdelen yanginlari oldu ama o binalarin iskeleti ayakta kaldi. bunun mantikli aciklamasini yapabilen kimse yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anilarim canlandi o gün red alert 2 oynuyordum ne tesadufturki sovyetlerle new yorku isgal ediyordum :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Eylül 2024; 5:38:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zamanlar havada vurulduğu söylenen 3. uçak vardı o ne oldu?
-
Boş arsaya düştü. Havada vurmamışlar, daha fazla insan ölmesin diye uçaktaki yolcular birlik olup bilerek düşürmüş güya. senaryoya biraz da kahramanlık serpiştirdiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X