Şimdi Ara

9-13 BİN aralığında memlekette araç yok mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 2, Linea bile var. Hani var bir sürü araç diyenler varya. Ben de var diyeyim.

Önemli olan o fiyata araç olması değil, astarı yüzünü geçmeyecek, eli ayağı düzgün araç olması.

Üstteki cümleye göre 1996 ve üzeri en yakın palio - sienalar ve R19lar geliyor. Parça fiyatları ve kaza anında güvenlik derseniz de R19 bir adım önde zira alman firmalardan biri 200bin km yapmış megane 2 ve R19 u 54km/s hızla düz duvara çakıyor. İkisinin de hava yastığının açılmadığı varsayılan bu senaryoda R19 yolcular için bazı açılardan daha güvenli çıkıyor.

http://www.welt.de/motor/article1244415/Warum-ein-altes-Auto-sicherer-ist-als-ein-neues.html

10 yaşını geçmiş bir araçta hava yastığının açılacağını fabrika bile garanti edemeyeceğini düşünürsek test dikkate alınması gereken bir test bence.

Derseniz ki donanımlı olsun, o zaman bir çok örnek verilmiş, gidin bakın. Donanımlarının kaçta kaçı çalışıyor bir kontrol edin. Yürüyen aksam, motor ne halde bakın. Parça fiyatları da ürkütmezse onlardan birini seçin.

Şahsi olarak ben riske girmeyip R19 almayı planlıyorum bir megane 2 sahibi olarak.

• var var olmazmı bugun 2005 model pejo 206 dizel 150000km de absli hasar kayıtsız 5 parca boyalı arac almaya gıdıyorum 12000tL
  • r19 alın bence.Ama 1.4 olmasın 1.6 sedan kasalardan olsun.
  • 13 bine toyota carina almistim agustosta. Temizini bulursan tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 97-98 polo 1.6 lpg
  • 1.6 ie veya 1.6 sxak bir tempra
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlordz1984

var var olmazmı bugun 2005 model pejo 206 dizel 150000km de absli hasar kayıtsız 5 parca boyalı arac almaya gıdıyorum 12000tL

206 diyecektim sizde demişsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.