Şimdi Ara

9 AĞUSTOS EHLİYET SINAVI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
2
Favori
11.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok fazla mesaj yazıyorum kusuruma bakmayın ama 9 ağustos b sınıfı ehliyet sınavı sorularını indirdim bilgisayara 28 dakika içinde hepsini çözdüm ve işaretledim Full abi 50/50 bir yanlış bile yok hiç çalışmadan.
  • aydin96 A kullanıcısına yanıt
    hiç sallamadan mı :D
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    Yok Yemin ediyorum full ve hiç sallamadım hepsi kolay ve mantıklı sorular sanki cevabı söylüyor gibi okurken.
    Haklısın hocam mantıklı olduktan sonra elbet yaparsınız.Bir kaçtane terim bilmek işaetleri bilmek gerekiyor
    Ben ilk yardım ve motor bölümünden hiç yanlış yapmadım sadece trafikten 6 yanlışım var oda gabari terimi ve bisiklet tabelası üçgen olduğunda girebilir anlamı veriyormuş ve bunun gibi hatalar :) siz yine de girmeden önce 3-4 tane sınav çözün ne olur ne olmaz :)
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    Evet yinede ne olur ne olmaz 3 - 4 sınav çözmem lazım en azından bilgili olurum soru kalıplarını tam olarak öğrenmiş olurum.Şansım varmış hepsi doğru ama herzaman doğru olucak diyede bir şey yok 18 Ekim sınavı geliyorum bekle
  • Pdf linki var mı mobildeyim de zip açmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler direksiyon sınavı 6 eylül dimi? son harç yatırma günü de 20 ağustos diye biliyorum. bu bilgiler doğru mudur, değilse doğrularını aktarır mısınız?
  • 74 le geçtim 12 yanlışım var ya

0 çalışma ile girdim. Kitabı hiç açmamıştım
  • 2 yanlıs var 96 almısım onlarda dikkatsizlikten sanırım bu bisiklet olan tabelayı yuvarlak olan tabela sanmısım
  • Cevaplara bakmadım en az 94 bekliyorum

• Şu bisiklet sorusu bana da iyi ders oldu

• shzlemywhzle kullanıcısına yanıt
    Usta heralde 30 ile 31 arasi yapilacak direksiyon sinavi cunki sinav aciklandiktan 13 gun sonra butun aylarda olmus direksiy sinavi ama agostos ayinin internette 6-7 gözüküyor

• Kahretsin 2 yanlışım var iddiayı kaybettim ya

Tır sorusunda tır yük taşımak için değilde ne için yapılmıştır arkadaş. Evdev işe taşıma için mi ?
    Yaktın beni Tır

• 80-86 civarı bekliyorum çok şükür geçtik şimdi direksiyona geldi sıra
  • canoto13 C kullanıcısına yanıt
    anladım hocam eyv sağ ol. zaten kurs bilgilendirir heralde ben gereksiz yere gerildim :D.
  • http://www.meb.gov.tr/meb_sinavindex.php?KATEGORI=10-11-12-24&B=2

Arkadaşlar sonuç ekranı da gelmiş. Puanlarımıza bakabiliriz.

• Newells Old Boys kullanıcısına yanıt
    beklediğim gibi 90 almışım
  • 88
  • arkadaslar simdi harc parasi mi yatirmamiz gerekiyo nereye yatiracaz bu parayi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.