Şimdi Ara

9 AĞUSTOS EHLİYET SINAVI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
2
Favori
11.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ktaskaya

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Direksiyonda yandaki görevlinin işlediği kağıt elime geçti. Üstünde 20-25 madde var. Direksiyon testinde yapılması gereken. Bilmeyen varsa yaziyim tek tek.

pm attım hocam

Atabilir misiniz hocam bana da.
  •  9 AĞUSTOS EHLİYET SINAVI

Arkadaş bundan bahsediyor sanırım.
  • batuhanry kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhanry kullanıcısına yanıt
    Aynen buydu. Büyük bi yükten kurtardın beni :)
  • Rica ederim, önemli değil arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newells Old Boys

Ben bu kağıdın çıktısını alıp bi kursa gideyim de konuşayım şunlarla. Zaten bu kursun göreviymiş bi de ek kâr alıyor. Hadi ek kâr alıyorsun insaf ya 100 lira nedir arkadaş? 60 istese neyse derim helali hoş olsun. Neyse yarın bi gideyim ben

Benden 120 istediler bende cikti alip gidicem ama tamam biz yatirmicaz sen git yatir derlerse hangi hesap numarasina ne diye yatirmamiz gerekiyor ? Bilmiyorum bu durumda napilabilir veya sizin kurs ne dedi ?

• A2 + B için sınav ücreti değişiyormu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: AeroDynamic34

quote:

Orijinalden alıntı: Newells Old Boys

Ben bu kağıdın çıktısını alıp bi kursa gideyim de konuşayım şunlarla. Zaten bu kursun göreviymiş bi de ek kâr alıyor. Hadi ek kâr alıyorsun insaf ya 100 lira nedir arkadaş? 60 istese neyse derim helali hoş olsun. Neyse yarın bi gideyim ben

Benden 120 istediler bende cikti alip gidicem ama tamam biz yatirmicaz sen git yatir derlerse hangi hesap numarasina ne diye yatirmamiz gerekiyor ? Bilmiyorum bu durumda napilabilir veya sizin kurs ne dedi ?

banada bu sorunun cevabi lazim kurs kendin yatir dedi ama nasi yatiricam
  • Arkadaşlar direksiyon sınavı ücreti 50 liradır fazlasını vermeyin ayrıca sınav tarihi 13-14 eylül

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Arkadaşlar direksiyon sınavı ücreti 50 liradır fazlasını vermeyin ayrıca sınav tarihi 13-14 eylül

Tamam vermiyelimde nereye yatiricagimizi bilmiyoruz her turlu vermek durumda kalicaz anlasilan birde benim sinavim 6 eylulde

• Beyler bugün kursa gidip sordum sınav 6 eylüldeymiş daha para yatırıpmaya başlanmamış.

• Yazılı sınav için Ziraat Atmsine para yatırmıştım büyük ihtimalle bu da oraya yatar.
    Atmye gidin kartsız işlemlerde ödemelere girin orada görürsünüz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -burak

Yazılı sınav için Ziraat Atmsine para yatırmıştım büyük ihtimalle bu da oraya yatar.

Bir saat sonra filan deniycem bakalim dedigin gibi atm de oyle bi secenek vardir insallah

Edit:evet atm den yatirilabiliyor odemeler kismindan meb i seciceksiniz arkadaslar orda var ancak ben yatirdigimda parayi filanda kabul etti ama islem suan gerceklestirilemiyor daha sonra tekrar deneyin yazdi yarin bidaha denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeroDynamic34 -- 21 Ağustos 2014; 20:04:38 >
  • quote:

quote:

Yazılı sınav için Ziraat Atmsine para yatırmıştım büyük ihtimalle bu da oraya yatar.

Bir saat sonra filan deniycem bakalim dedigin gibi atm de oyle bi secenek vardir insallah

Edit:evet atm den yatirilabiliyor odemeler kismindan meb i seciceksiniz arkadaslar orda var ancak ben yatirdigimda parayi filanda kabul etti ama islem suan gerceklestirilemiyor daha sonra tekrar deneyin yazdi yarin bidaha denicem

Öyle demesinin sebebi mesai saatleri arasında yatırılması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

quote:

Öyle demesinin sebebi mesai saatleri arasında yatırılması lazım

Tamam yarin son gun dedi kurs bana ne kadar dogru bilemem yarin yatiricam tesekkur ederim saolasin

• AeroDynamic34 kullanıcısına yanıt
    Yukarda bir arkadaş ta daha para yatırılmaya başlanmamış diyor
  • Kurs para yatıralacağı zaman haber vereceğiz demişti daha haber verilmedi de bana belki de şu an açık olan ödeme ilk girişi için olanlar değil kalanlar içindir.
  • bana mesaj attılar cumaya kadar getırın aksı halde sınava gırememenızden kursumuz sorumlu degildir yazıyodu ayrıca zaten kursa vermıcem atm den yada dırek bankadan kendım yatırıcam ben
  • Arkadaşlar ben elektronik sınava gireceğim ama kursu sadece 1 hafta gördüm. İnternette geçmiş soruları çözdüm hepsinde toplam ortalama 8-9 yanlış çıktı. Ben tedirginim şimdi, motor 1 ders gördüm, iy aynı şekilde 1 ders gördüm.

Sizce geçebilir miyim ? Sorular kek gibi geliyor ama bize kekin yanmış kısmı gelir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Arkadaşlar ben elektronik sınava gireceğim ama kursu sadece 1 hafta gördüm. İnternette geçmiş soruları çözdüm hepsinde toplam ortalama 8-9 yanlış çıktı. Ben tedirginim şimdi, motor 1 ders gördüm, iy aynı şekilde 1 ders gördüm.

Sizce geçebilir miyim ? Sorular kek gibi geliyor ama bize kekin yanmış kısmı gelir diye düşünüyorum.

Elektronik sinavmii nasil bir sey oluyor ?Sorulari biraz mantikli olarak okursan zaten cevabi soyler gibi oluyor,gecersin ;)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.