Şimdi Ara

9 ay çalışarak hukuk kazanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
7
Favori
7.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nasıl bir özgüven böyle? Dandik sayısalcıların derece yaptığı alanda 27 k yapmış ve bunu başarı olarak anlatıyor, ciddi ciddi millete tavsiyeler veriyor. Ben tm de 27 k yapsam insan içine çıkmaya utanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ea_guru kullanıcısına yanıt
    Yeditepe , bilgi neysede diğer vakıflar boştur tercih döneminde yazılması düşünülmesi bile gereksizdir.
  • Dostum gereksizce bir yorum yapmışsın
  • hocam hangi hukuktasın ?
  • Doğruları söylemek gereksiz oluyorsa diyecek bir şey yok. Söylediklerimden yanlış olan ne? Sayısalda barajı geçemeyen birinin bana gereksiz yorum yapmışsın demesi de komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmadıgitti -- 19 Aralık 2019; 17:39:43 >
  • başarı görecelidir kardeşim boş yapma. adam lisede hiç ders çalışmadım diyor yani sıfırdan hukuk kazanmış bence bu başarıdır kendisi için de olağanüstü bir başarıdır ama ilk 10'a giren birisi için mesela 27k olmak başarı değildir o yüzden birbirimizi kırmayalım.
  • kardeş bu kadar sıkıntı altında hukuk kazan da görelim o zaman 😂 tantanayı kes kısaca. herkesin başarı kavramına baktığı göz farklıdır. kendine çok güveniyorsan sayısalda ilk 2 ye giricem diyorsan tm de 27 bin senin için basarı değildir, ama bu konuyu hitap ettiğim arkadaslara açtım sana değil, şimdi usulca başka konuya geç lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erzincan hukuk dostum

teşekkürler :)

Ben de lisede hiç ders çalışmadım. Altı ay çalışarak sayısalda 40 k yaptım ama hiçbir yerde bunu çok başarılıymışım gibi anlatmadım çünkü başarılı değildim.

• ne yapalım simdi, açtığımız konuyu mu silelim?. kardeşim o sana göre başarı değil adı üstünde SANA GÖRE. simdi konuyu meşgul etmeyebilirmisin?

• sayısalda ilk ikiye girenle tm de 27 k ya gireni bir tuttuğumu nerden çıkardın. ikincisi gayet de başarıdır benim yaptığım, kolay değildi bende bunu arkadaşlarla paylaşmak istiyorum senin gibilerde çamur atıyor. şimdi gidebilirsin daha fazla cevap vermeden

• lise boyunca öğrenemediğim türev ve intergrali üniversiteye yerleşince bölüm başkanımızın "türev ve integrali adı gibi bilmeyen defolsun gitsin, kimsenin vaktini harcamasın" deyince 2 hafta içerisinde öğrenmiştim. demem o ki 9 ay düzenli çalışmayla gayet yeterli bir zaman.
  • aynen onu diyorum, arkadaslar artık geç. bu saatten sonra yetişmez felan diyorlar mesela.

• Beğenirsin begenmezsin adam kendisine göre gayette başarı kaydetmiş. Birde kendin sanki bir b*k yapmışsın gibi insanlar hakkında atıp tutamazsın. Kendi komplekslerini sürekli birilerinin ve bir şeylerin üzerinden çıkarmaya çalışıyorsun. 40k yapmış birinin gelipte ea da derece yapanlara "bir şey yapamamış sayısallar" demesine ardımla gülerim ancak.

• Tam bir veletsin geçen seneki sözel sıralamama baktığın halde belirtmemişsin geçen sene sözelde 5k geldi. Başarılı oldugum alandan değilde yapamadıgım alandan rencide etmeye çalışan eziksin
  • neyse uzatmaya gerek yok blok.
  • teşekkürler arkadaslar :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.