Şimdi Ara

+9 Cleaver a Ne gibi itemler alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biligili arkadaslar +9 cleavere
    Mage:
    Warior:

itemleri olarak neler alabilirim ardrema olucak ? mage daha cok düşnüyorum charım 0 hiç item yok

Bronze Belt +8 md veren var ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingdevil23 -- 16 Eylül 2007; 17:23:00 >

• hayırlı olsun
    ne olduğuna bağlı asas ise kalsın diğerleri ise hangisi
  • Valla suan charımı sattım yeni mageim var 43 level ardream mage düşünüyordum ama warior itemide olur ne gibi itemler olabilir
  • mage açacaksan woe+7 semiset+8 dd25 (warsa) dd25 yoksa dd10 fln yanına bide semi +9 pauldoron iyi gider hp/15
  • taa +8 cleaverim 140m oldugu zamanda +7 elixirin 4xxm oldgu zamanda +7 mdnin 120m oldu uzamanda olyde adam sordum 16gb istedi
  • bence para ile sat onla item al h.o
  • Saolun arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeoTuRKx

taa +8 cleaverim 140m oldugu zamanda +7 elixirin 4xxm oldgu zamanda +7 mdnin 120m oldu uzamanda olyde adam sordum 16gb istedi

O adam biraz safmış bence cleaver +9, +8 shard dan daha değerli.
  • arkadaslar kac gb diyorlar ne diyim offer dime .?
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

taa +8 cleaverim 140m oldugu zamanda +7 elixirin 4xxm oldgu zamanda +7 mdnin 120m oldu uzamanda olyde adam sordum 16gb istedi

Sen bi piyasa dolaş +9 cleaver teklif et shard satanlara nasıl küfür yiosun
  • +9 cleaver bişey değil geçen akşam biri alttan bağıryodu +10 cleaver 120 ap selling pm me offer diye çüşşşş.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRDeaTH -- 16 Eylül 2007; 16:15:38 >
  • cok ballısın..cok muhteşem itemlerle takas edebilirsin..bence sat...(para para para)
  • gb olarak ne kadar eder ki
  • İTem olarka neler alabilirim üst kon uyazdım mage daa cok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

Sen bi piyasa dolaş +9 cleaver teklif et shard satanlara nasıl küfür yiosun

beramustan örnek veriyim +9 cleavere teklifler dual +8 md iken +8 shard a +8 md + 0ss +gb veriyim diorum daha kaç gb die sormadan ßß çekiyolar
    kardeş senin soruna gelince beramus için konuşuyum dual +8md (Noreb.)alabilirsin

• +8 md + 7 shard shio tears veren var ama ben mage item isityorum
  • İyi tekLif gelirse al kar yaparak satarsın kendini direk mage ve warrior itemlerine baglama

İyi teklif gelince atla onları satarsın daha iyi dizersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.