Haa paran varsa Shard+8 ile Dark Vane+8 de hem sekil hem ap olarak güzel gider
+1 rebith shard
quote:
Orijinalden alıntı: acanga71
quote:
Orijinalden alıntı: Bugraloji
+7 sherion : +7 shard..Bana göre hiçbir + sı yok..anti defi tek artısı ama o kadar fark vermeye değmez..
şahsi düşüncemi söylüyorum:raum da dahil olmak üzere sherion'ın üzerine dagger tanımam. shard+7 ile sherion+7'yi aynı kefeye koyman büyük yanlış bence. birinde 70 poison varken diğerinde 90 glacier var.moradon un korkuluklarında dene aradaki damage farkını göreceksin.
nasıl anlamadım eger sherion alırsam yüzükleride mi degiştirmem gerekiyor posion damage ve def için dual foverin takıyordum.sherion olursa foverin ve +1 shio tears mı olcak
quote:
Orijinalden alıntı: sabrialp90
quote:
Orijinalden alıntı: acanga71
quote:
Orijinalden alıntı: Bugraloji
+7 sherion : +7 shard..Bana göre hiçbir + sı yok..anti defi tek artısı ama o kadar fark vermeye değmez..
şahsi düşüncemi söylüyorum:raum da dahil olmak üzere sherion'ın üzerine dagger tanımam. shard+7 ile sherion+7'yi aynı kefeye koyman büyük yanlış bence. birinde 70 poison varken diğerinde 90 glacier var.moradon un korkuluklarında dene aradaki damage farkını göreceksin.
nasıl anlamadım eger sherion alırsam yüzükleride mi degiştirmem gerekiyor posion damage ve def için dual foverin takıyordum.sherion olursa foverin ve +1 shio tears mı olcak
Sherion çöplük
3ünüde at çöpe ya +9 cleaver dualle ya +8 chd al alacaksan bence
Dw de Chd de +8 olmadan pek iş görmüyor. +9 Cleaver daha cok işini görür dual +9 cleaver yap ileride dw+8 yaparsın ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme