Şimdi Ara

9 EYLÜL TIP 2. SINIFIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
4.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cbü tıp hakkında bilgin varsa paylaşır mısın?
  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    5. sınıf bi abi 5 te zorlamıyorlar diyordu. sanırım 5 ve 6 da tus için biraz rahat bırakıyorlar. önerme konusunda ise diğer fakülteler hakkında çok bilgim olmadığından yorum yapamıyorum maalesef
  • dragoa4545 kullanıcısına yanıt
    maalesef kardeşim.
  • Valla çok yardimci oldun butun verdigin bilgileri okudum kardeşim çok teşekkür ederim dokuz eylulu istiyorum zaten inşallah olur bu arada bizim donemden misin sen de 98li?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebor62 kullanıcısına yanıt
    Teşekkütler hocam, son soru soracağım (biraz sıktım ama pardon :)) bu 9 eylül çok kolay o yüzden ilerde sıkıntı oluyor falan diyorlar, bana mantıksız geldi, sizin yorumunuz nedir?

dayı orayi zor birakip cbüye gecenler var arkadasim cbü tıpta o soyledi şahsen kolayi birak zor bir fakulte oldugunu dusunuyorum tabi arkadaşımız çok daha iyi bilir nasıl olduğunu

• Kemalist48 K kullanıcısına yanıt
    aynen hocam 98 liyim.
    Kemalist48 K kullanıcısına yanıt
    1. deü tıp çok kolay bi tıp değil(kolay tıp olmaz) 2. si zor diyip bırakanlar oluyor(oldu da yani ben bırakan 3-4 kişi tanıyorum ya bölüm değiştiler ya da ünivetsite) hocamın da dediği gibi. 3. sü sıkmazsın kardeşim rahat ol konuyu sizlere yardımcı olabilmek için açtım geçen sene ben de hiçbir şey bilmiyordum bu dönemler fakülteyle ilgili bana da forumdan yardımcı olanlar oldu buradan birileriyle konuşup kendi ağızlarından öğrenmek(tarafsız bilgileri mümkünse) sizler için çok daha iyi. o yüzden rahat ol aklınızda soru işareti kalmasın ben cevaplarım.
    ne guzel biz gidersek inş 1 sene erken bitircen bizden bro bide şey sorcam sana inciralti kyk yurdu var meshur bilirsin hala işliyo mu orasi ogrenci aliyor mu olursa orda kalirim heralde bilgin varmı kardesim

• Kemalist48 K kullanıcısına yanıt
    evet hala öğrenci alıyor orda kalan yaşadı valla rahat bayağı hem de uygun.başvuru yapıyorsun yerleştirme sonuçlarından sonra.
    Aynen cok guzel bi yurt orasi bakalim okul tutarsa ustune bide orasi olursa cok guzel olur😅 Çok teşekkür ederim reis Allah razi olsun aydinlattin👍

Tekrar teşekkürler hocam, adamsınız

• Merhaba hocam ben de 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıfım tanışıyor muyuz?
  • Up

• Hocam okulu seviyor musun? Memnun musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isengardlı kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam şu an gayet memnunum ve okulumu seviyorum.

• Merhabalar hocam birkaç sorum olacak size

Devamsızlık sıkıntı oluyor mu yani teorik derslere devam zorunluluğu var mı ?

Uzmanlık okurken maaş falan alıyor muyuz ya da bi doktor olarak çalışabilir miyiz?

Asistanlık hakkında bilgi verebilir misiniz ? Kaç yıl sürüyor?

• Tylerdurden121 T kullanıcısına yanıt
    Evet devamsızlık için teorik derslerde yüzde 70 gitme zorunluluğu var diyorlar ama bakmıyorlar ona yani en kötü birine imza attiriyorsun. Uygulama derslerinde yüzde 80 devam zorunluluğu var. PDÖ LERE de yüzde 70 gitme zorunluluğu var. Bu ikisine bakıyorlar. Dikkat edin devamsızlıktan kalmayın.

Asistanlık 4 veya 5 yil sürüyor. Ve asistanken belli bir maaş alıyorsunuz. Asistanken çalışıyorsunuz tabii ki

• Hocam nerede kalıyorsun, yaşam kalitene göre aylık masrafın ne kadar oluyor?
    Edit: Hocam ilk sayfada okul çevresinin sosyal imkanlarının hem iyi hem kötü olduğuna dair iki farklı mesaj da var kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 13 Temmuz 2017; 14:19:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isengardlı kullanıcısına yanıt
    Şöyle hocam ben geçen sene kyk çıkmadığı için özel bir yurtta kaldım aylik masrafım 1500 TL yi buldu (1000 yurda veriyordum) bu sene eve çıktım. Barınma masrafların hariç 500 TL rahatlıkla yeter sana(gezme tozma yani )

Okulun imkanları için kampüsün çok büyük olmadığını söyledim. Ama kampüsün dışında kampüse 5 - 10 dk mesafede avm ler ve eğlence yerleri var. Buralar gayet yeterli sosyal alan açısından. (Ha oralar da yetmezse metroyla veya otobüsle istediğin yere yine gidersin.) Sadece sıkıntı şöyle oluyor. Mesela saat 8.30 da dersin başlıyor. Atıyorum 10.30 da bitiyor. Sonra yine aynı gün 13.30 da dersin var. Hani insan kampüs içinde gideceği bi yer arıyor böyle oturacak yine bi kaç kafe var ama bi süre sonra sıkılıyor insan sıcak olduğundan avm taraflarına da çok yürümek istemiyor insan öyle yani durum bu

Yine kampüsün içinde spor salonu ve yüzme havuzu var istersen buralara da gidebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.