|
9 farklı PlayStation oyunu limitli süreliğine ücretsiz oldu
-
-
-
Kalıcı veriliyor o oyunlar. Limitli kelimesini yanlış anlamışsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDF6E77A0 -- 26 Mart 2021; 11:7:18 >
-
26 Mart ile 15 Mayıs tarihleri arasında bedava veriliyor işte. Kalıcı. Aynı Epic Games’in dağıtması gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: AREryilmaz
Bu mesaj silindi.Bana niye yazık olsun oğlum yarın istersem series x'i de gamepass'i de bin kere alırım. Pc'de denedim bu çöplüğü bir gün bile sabredemedim sıkıldım iade ettim direkt.Ben istediğim oyunun dibine vuruyorum. Bütçesinden banane milletin sanki temel ihtiyaç gibi saçma sapan edebiyat yapmayın oyun bu. Eski ve ortamalanın altı oyunlarla dolu ve çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDF6E77A0 -- 26 Mart 2021; 11:43:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ygulbahar
Bu mesaj silindi.Ee gamepass kütüphanesindeki oyunların resmiyle birlikte yazmışsın işte ne anlam çıkmasını bekliyorsun ? Yapmaya çalıştığın ucuz algı patlayınca böyle ad hominem yapmaya kalkarsın işte zavallım. Yürü 5 yıllık ortalama altı oyunlarını oyna
-
quote:
Orijinalden alıntı: AREryilmaz
Bu mesaj silindi.Neden ilgilendirmesin yahu onu anlamadım ? Sonuçta oyun oynayan birisi olarak bana sunulan bir teklif. Bunun az veya çok parayla ilgisi yok ki.
Doom Eternal'ı oynamıştım PC'de.Doom 2016'yı da PS4'te oynamıştım. Düz arena shooter oyunu. Sıkıcı geliyor bir süre sonra gidip de bunun için konsol almam . Xbox'a Arkane dışında adam akıllı oyun çıkaracak bir firma yok. ID de eh işte
-
Pandemi olmasaydı böyle bişi göremiyecektik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konsolda da oyunlar indirime giriyor. PC’ye özel bir şey değil ki. Önceki Doom’u PS4’e 25 TL’ye almıştım. Konsoldaki kütüphanemde o kadar çok oyun var ki, hepsini oynamaya kalksam ömür boyu sürer.
Haberde link arayıp bulamayanlar :)https://store.playstation.com/tr-tr/category/9779f12f-50c8-4c07-8d20-47e21293b6c6
-
Olm ne algısı be deli misin nesin kendini değişik değişik yapıyosun :))) Sakin ol kimse bişey yapma peşinde değil, ps fiyatlarını eleştirmek için insanlar kazıklanmasın diye bu paylaşımı yaptım. Şimdi gelelim sana, sen niye bu kadar öfkelisin? Evde canın mı sıkıldı? Ailene mi sinir oldun? Sevdiğin kız ya da erkek sana bakmıyor mu? Ya da gerçekten bi sorunun da olabilir tabi, umarım hallolur yakında. Çünkü bu sinirli toxik halini insanlardan ötede tutman lazım, senin öfke nöbetlerini burda insanlar çekmek zorunda değil. Biraz sakin ol, bu kadar ciddiyete sinire gerek yok, alt tarafı oyundan bahsediyoruz ve kimse kazıklansın istemiyoruz, olay bu.
Kalıcı veriliyor o oyunlar. Limitli kelimesini yanlış anlamışsın. |
Çöp Ayrıca Watch Dogs Legion tüm platformlara ücretsiz deneme olarak verildi işte gamepassci birisinden beklediğim kekoluk |
Bana niye yazık olsun oğlum yarın istersem series x'i de gamepass'i de bin kere alırım. Pc'de denedim bu çöplüğü bir gün bile sabredemedim sıkıldım iade ettim direkt.Ben istediğim oyunun dibine vuruyorum. Bütçesinden banane milletin sanki temel ihtiyaç gibi saçma sapan edebiyat yapmayın oyun bu. Eski ve ortamalanın altı oyunlarla dolu ve çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor. |
|
Arada git sosyalles sonra can sıkıntısından millete satasiyorsunuz. |
Ben xboxa çamur atan kitleye laf anlatmaktan dilinde tüy bitmiş biriyim. Önce bunu söyleyeyim.
Ama sormak ıstiyorum. Ne alakası var? Bu oyunları + Rachet and Clank + Horizon Zero Dawn'u tamamen bedava veriyorlar adamlar. Hiçbir abonelik, hiçbir koşul sunmadan. Kütüphanene ekliyorsun ve senin oluyor. Aynı Epic Gamesin verdiği oyunlar gibi. Microsoft yıllardır buna benzer bir aksiyona girmiyor. Sony geçen yıl da Uncharted ve Journey vermişti ücretsiz olarak. Game Pass ise bir abonelik sistemi. O oyunlara sahip olmak istediğin her ay için para vermen gerekiyor. Bu açıdan ps plus ile karşılaştırılabilir ama o da doğru değil. Çünkü ps plus ile karşılaştırılacak platform Live Gold. Ona da 3 senedir çöp yığıyor Microsoft. Sony'nin PS Now platformu var. Onunla kıyaslanır. Orada da aklı olan adam Game Passin ezdiğini görür. Özetle elmalarla armutlar toplanmaz. İlkokul 1. sınıf matematik dersi konusudur bu. |
Ocelot yallah ps-xbox başlığına dostum. :) Takoz bu adam ya :) hahaha sırf cevap vermek için blokeyi kaldırıp birdaha blokelemiş. :) Başkasına da "sıkışınca blokluyorlar kardeşim" diyor başka başlıklarda. Böyle bir adam bu. Anlayın karakterini. :) |
Benzer içerikler
- hepsiburada premium ücreti
- spotify jam nasıl başlatılır
- instagram ana sayfa
- netgsm şikayet
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X