Şimdi Ara

9 Kasım günün ikilisi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
9
Favori
22.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7. tur final kuponu schalke maçının 1-1 bitmesiyle başarısızlıkla sonuçlandı. Açıkçası tahminleri geriye dönük incelediğimde çoğunlukla 3 maçın 2'sini rahatlıkla tutturabiliyorken mbs 3 maç zorunluluğu nedeniyle tekten kupon yatıyordu.

Bunun önüne geçmek için aynı yöntemi 2 maç ile denemeye karar verdim. Yöntemi 2 maç ile uygulamanın daha kolay olacağını düşünüyorum.

Hedef 15. Tura ulaşmak ve bu kez yatıracağımız rakamlar 4-8-16-32-64 lira olarak işleyecek

10 Şubat 2011

1.Tur 1.Kupon

Sacramento Kings 202 sayı üstü
    Trabzonspor ilkyarı 1

Herkese bol şanslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferizm82

Tekrar herkese selamlar,

7. tur final kuponu schalke maçının 1-1 bitmesiyle başarısızlıkla sonuçlandı. Açıkçası tahminleri geriye dönük incelediğimde çoğunlukla 3 maçın 2'sini rahatlıkla tutturabiliyorken mbs 3 maç zorunluluğu nedeniyle tekten kupon yatıyordu.

Bunun önüne geçmek için aynı yöntemi 2 maç ile denemeye karar verdim. Yöntemi 2 maç ile uygulamanın daha kolay olacağını düşünüyorum.

Hedef 15. Tura ulaşmak ve bu kez yatıracağımız rakamlar 4-8-16-32-64 lira olarak işleyecek

10 Şubat 2011

1.Tur 1.Kupon

Trabzonspor ilkyarı 1

Herkese bol şanslar

Dostum tekrardan başarılar.
    Bende basket maçı üst demiştim. İddaa'da limit 203.5

• quote:

Orijinalden alıntı: TıB

quote:

Tekrar herkese selamlar,

10 Şubat 2011

1.Tur 1.Kupon

Trabzonspor ilkyarı 1

Herkese bol şanslar

Dostum tekrardan başarılar.
    Bende basket maçı üst demiştim. İddaa'da limit 203.5

Basketle aram çok iyi değil fakat tahminlerine çok inandığım @evrend isimli arkadaşımdan aldım. Trabzon ise ilk yarıdan maçı koparacaktır. Geçen haftayı evlerinde seyircilerinin önünde telafi ederler.

• Sacramento 106 - 101 Oklahoma

Ilk maç tuttu sıra Trabzon'da...
  • Trabzonspor 1 - 0 Gaziantepspor ilk yarı sonucu

Kupon gelmiştir. 2'li tahminlerde çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum.

9 Kasım günün ikilisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferizm82 -- 11 Şubat 2012; 3:13:54 >
  • 11 Şubat 2012

2.Tur 1.Kupon

Boca Juniors iy1
    monarcas morelia üst

herkese bol şanslar
  • Boca Juniors 1 - 0 Olimpo ilkyarı sonucu

kaldı monarcas...

9 Kasım günün ikilisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferizm82 -- 12 Şubat 2012; 1:17:08 >
  • 5 lira atmıştım.
  • sağol dostum 17 lira 17 liradır :) azı bulamayan çoğu hiç bulamaz.Nba de yattan 2 kuponun parası çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

sağol dostum 17 lira 17 liradır :) azı bulamayan çoğu hiç bulamaz.Nba de yattan 2 kuponun parası çıktı

Tebrikler
  • 11 Şubat 2012

3.Tur 1.Kupon

Dortmund üst
    Wycombe üst

Herkese bol şanslar

bu kuponu oynarken dayanamayıp yanına manu ilk yarı gol atar oynamıştım aksiliğe karşıda sistem 2-3 yaptım. maalesef ikinci yarının başında goller geldi. ben oynadım diye atmadılar sanırım.

9 Kasım günün ikilisi

her ne kadar sonrasında telafi etsek de 2 maç kuralını kesinlikle çiğnemememiz gerektiğini bize hatırlattı

9 Kasım günün ikilisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferizm82 -- 12 Şubat 2012; 1:25:20 >

• dortmund maçında tek gol çıkması benim gibi bir çok kişiyi şaşırtmıştır diye düşünüyorum...

3.Tur 2.Kupon

genoa üst
    valencia iy1

9 Kasım günün ikilisi

Herkese bol şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferizm82 -- 12 Şubat 2012; 1:27:11 >
  • An itibariyle catania 3 - 0 genoa

Kaldı valencia...

Kupon yapacaklar club brugge üst ile porto h veya ilk yarı tercihlerini değerlendirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valencia ilkyarıyı 1-0 önde kapadı ve kupon tuttu. Oynayan varsa tebrik ederim.

• Sizede tebrikler . Konuyu neden daha önce takip etmedim bilmiyorum ama bundan sonra takipdeyim , bol şans , bol kazançlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contender -- 12 Şubat 2012; 21:27:17 >
  • maşallah 2 maçlı kuponlarda çok iyisiniz iddaada budur bence en fazla 2 maç oynayacaksın yoksa sen iddaayı değil iddaa seni sömürüyor ..Bu arada oynadığınız sitenin ismi ne pek takip edemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Contender

Sizede tebrikler . Konuyu neden daha önce takip etmedim bilmiyorum ama bundan sonra takipdeyim , bol şans , bol kazançlar .

Teşekkürler, şansızlıklar olmasa çok daha farklı bir noktada olabilirdi bu konu... Umarım oynayanlara faydam oluyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

maşallah 2 maçlı kuponlarda çok iyisiniz iddaada budur bence en fazla 2 maç oynayacaksın yoksa sen iddaayı değil iddaa seni sömürüyor ..Bu arada oynadığınız sitenin ismi ne pek takip edemedim

Burada kuponları yayımlamak bana da disiplin kazandırıyor. 2 maçta çok daha başarılı olacağımızın sinyallerini 7. Tura ulaştığım iddaa kuponları veriyordu. Uzun vadede tekli oynamak en kazançlısı fakat şimdilik 2 maçla devam edeceğiz. 15. Tura bir ulaşalım sonrasında başka planlarım var.
  • quote:

Valencia ilkyarıyı 1-0 önde kapadı ve kupon tuttu. Oynayan varsa tebrik ederim.

Ben oynadım kazandım teşekkürler
    Müsadenlede konunu takibime aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

Valencia ilkyarıyı 1-0 önde kapadı ve kupon tuttu. Oynayan varsa tebrik ederim.

Ben oynadım kazandım teşekkürler
    Müsadenlede konunu takibime aldım

Tebrikler, umarım hep beraber kazanmaya devam ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.