hayatımdaki en heyecanlı günümü yaşarken bunu bir hayal kırıklığına çeviren Barça ve Beşiktaş Allah sizi nasıl bilirse öyle yapsın.
4 liralık kuponla 12'de 12 giderken kalan maçları beşiktaş, barcelona ve fenerbahçe olan bir insan neler düşünür ve bu takımlar berabere kalırsa neler hisseder bakın siz düşünün halimi...
G.olsun herkez yatti ben bugun kupon yapmadim .d
bana 13 maçın yanına beraberlik yaz deseler bu ikisine yine beraberlik yazmam.
Bazı maçlarda 85 den sonra senin işine yarayan taraflara döndü...
Bursa 90+3 Sivas 90 Valencia 87
Zaten çok para vermez...Genelde favoriler kazandı...Ama bu saatten sonra iyi para verir,hatta bilen çıkmayabilir de...
totoda senin seçimlerin gelseydi 1-2 paket sigara parası anca çıkardı zaten
Heyecanla takipteyim usta bende başlıyorum martingale sistemine.tutmaz diyenler var ama denemekte fayda var.
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
totoda senin seçimlerin gelseydi 1-2 paket sigara parası anca çıkardı zaten
Haklisin 13'e 46 lira vermis zaten...
Besiktas ve barcelonanin beraberligini bilenler kuponlari cok yuklu oynamislardir diye dusunuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: LeoMessi1037
Heyecanla takipteyim usta bende başlıyorum martingale sistemine.tutmaz diyenler var ama denemekte fayda var.
4 maç fazla olsa da böyle bir kupon deneyebilirsin.
12 Ocak'dan itibaren başlıyorum usta. 12 Ocak için seçimlerim ;
Osasuna-Barcelona - MS 2 yada Alt düşünüyorum. Napoli-Cesena - MS 1 A.Bilbao-Albacete - MS HANDİKAPLI 1
quote:
Osasuna-Barcelona - MS 2 yada Alt düşünüyorum. Napoli-Cesena - MS 1 A.Bilbao-Albacete - MS HANDİKAPLI 1
çok güzel bir kuponmuş barcelona'ya direkt verdiysen güle güle harca kardeşim...
quote:
Orijinalden alıntı: zaferizm82
quote:
çok güzel bir kuponmuş barcelona'ya direkt verdiysen güle güle harca kardeşim...
Valla ne alt dedim ne Ms 2 dedim TGS2-3 demiştim
İddaadan kazanmak açıkçası çok zor bu yüzden maçları takip etmek ve bu işten biraz keyif almak adına yeniden 5 adımlı kasa yönetimini tekrar denemeye karar verdim. Kısıtlı programa rağmen bugün başlıyorum. 2-4-8-16-32 liralık oynayacağımız kuponlarda amacımız en kötü ihtimal 5.'de tutturmak. ilk kuponumuz gelsin.
19 Ocak 2012 1. Tur 1. Kupon - 2 TL
542 Panaitolikos - Ofi İY X 1,75 543 İnter - Genoa Üstü 1,60 746 Anadolu Efes - Galatasaray (TS :150.5) Altı 1,70
Toplam Oran : 4,76 Misli Değeri : 2 Toplam Kupon Kazancı : 9,52 TL
Herkese bol şanslar
quote:
İddaadan kazanmak açıkçası çok zor bu yüzden maçları takip etmek ve bu işten biraz keyif almak adına yeniden 5 adımlı kasa yönetimini tekrar denemeye karar verdim. Kısıtlı programa rağmen bugün başlıyorum. 2-4-8-16-32 liralık oynayacağımız kuponlarda amacımız en kötü ihtimal 5.'de tutturmak. ilk kuponumuz gelsin.
19 Ocak 2012 1. Tur 1. Kupon - 2 TL
542 Panaitolikos - Ofi İY X 1,75 543 İnter - Genoa Üstü 1,60 746 Anadolu Efes - Galatasaray (TS :150.5) Altı 1,70
Toplam Oran : 4,76 Misli Değeri : 2 Toplam Kupon Kazancı : 9,52 TL
Herkese bol şanslar
basarilarrrrr
takip
Panaitolikos-Ofi İlk Yarı X Malaga-Real Madrid 2/2 O.Milan-Panathinaikos 2/2 Anadolu Efes-GS - MS 1
2 misli attım bende hadi bakalım hayırlısı.
herkes efes maçına alt oynuyor.Bende tersine üst yazdım :) inanıyorum gelecek.
ilk maç geldi, diğerlerine de güveniyorum.
Başarılar hocam takipteyiz
quote:
ilk maç geldi, diğerlerine de güveniyorum.
42.dakikada 1-1 oldu he şans işte :D diğerleride yaklaşıyor hadi hayırlısı dostum
quote:
Panaitolikos-Ofi İlk Yarı X Malaga-Real Madrid 2/2 O.Milan-Panathinaikos 2/2 Anadolu Efes-GS - MS 1
2 misli attım bende hadi bakalım hayırlısı.
Panaitolikos-OFİ İlk Yarı X geldi. Anadolu Efes MS 1 geldi Pana ilk yarı 2 geldi fark 10 küsür büyük ihtimal ms 2 de gelir. real madrid 2/2 sanıyordum ms 2 vermiştim ki ilk yarı patladı iy1 oldu iyiki oynamamısım :D
bende interi bekliyorum. umarım birlikte kazanırız.