Burası test serveri ii bakın oturan warriorlara Drogan Flightlar war yani test serveri normal bişey
quote:
Orjinalden alıntı: FinalK
Burası test serveri ii bakın oturan warriorlara Drogan Flightlar war yani test serveri normal bişey
Dediğin Doğru Hemde ßUS Kullanıyor Trina KUllansa Tamamda Sen ßUS"la ßasıyorsun.Çıkma İhtimali %1
quote:
Orjinalden alıntı: d@ngerusly
adam dupeci charıda satın aldı 72 de 1-1.5 ay önce satan kişi çok yakın arkadaşım olur server beramus
sadece sana YALANCI diyorum
itemler düpe item diyen arkadaş düpe olmaları İMKANSIZ o ms lerin hepsi reel sebebinide söyliyeyim
1. orası test serveri arkadaki warriordan beli oluyor 2.bütün itemlerin seri numaraları wardır +1 dagger in bile aynı seri numaralı itemden 2 tane olursa 2 side grileşir ve gm nin silmesi beklenir . gm nin insafına kalmış birşey ister charı banlar ister itemleri siler . item düpe diye birşey kalmadı fire drake geldikden sonra sadece üst üste koyulabilen itemler düpe yapılabilir onları seri numaraları yoktur.
quote:
adam dupeci charıda satın aldı 72 de 1-1.5 ay önce satan kişi çok yakın arkadaşım olur server beramus
Lahn warya ne kadar yalancısınız yazıklar olsun size O test serveri bende aynısnı yapmıoştım hepsi orjinaldir. shard 9 yapmıştım bende testte ama keşke kapanmasaydı
manyak o adam
bende olsaydı +9 olsa bile gene yakardım 2. için her zaman iyi olur
bence magic anvil adamın tipinden korktu +9 yaptı herif normal biri olsaydı kesin +9 olmamıştı
Test serveri bu ya
test serveri
quote:
Orjinalden alıntı: _retrayt_
quote:
sadece sana YALANCI diyorum
itemler düpe item diyen arkadaş düpe olmaları İMKANSIZ o ms lerin hepsi reel sebebinide söyliyeyim
1. orası test serveri arkadaki warriordan beli oluyor 2.bütün itemlerin seri numaraları wardır +1 dagger in bile aynı seri numaralı itemden 2 tane olursa 2 side grileşir ve gm nin silmesi beklenir . gm nin insafına kalmış birşey ister charı banlar ister itemleri siler . item düpe diye birşey kalmadı fire drake geldikden sonra sadece üst üste koyulabilen itemler düpe yapılabilir onları seri numaraları yoktur.
+3344
ßeyler video yu sonuna kadar izlerseniz saten dio USKO DA ASLA DENEMEM DİE ORA TEST KO orda item bol para bol.ßenim test k.o da ki warriorumda +21 Dragon shell set +21 raptor +11 Toto +11 İmpact Dual WE +3 . Dual ROC +3. İN +3 . İron ßelt +3 vardı....LvL 75 di ve +7 70 kalkanı vardı orada itemler böle
ADAMDA PSİKOPAT TİPİ VAR
cok saol
quote:
Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk
Onlar bende olcakki +9olandan sonrasını şeyyapsalar basmam
Aynen kardeş.Hatta ters çevirip düz yapsalar bile basmam +9 dan sorasını
upppppppppp upppp Herkes gorsun plsss D:
güzel video
onları satsa bence +10 bile alır ama nerde +10 ms piyasada
test server bu ne sıkıyonuz yok dupe falan diye
off millete bak ya itemler havada
ya ben olsam hepsini satarım +8lerin.o paralarla mirage swordun +15ini bile alırım.