Şimdi Ara

+9 mirage sword upgrade (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burası test serveri ii bakın oturan warriorlara Drogan Flightlar war yani test serveri normal bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinalK

Burası test serveri ii bakın oturan warriorlara Drogan Flightlar war yani test serveri normal bişey

Dediğin Doğru Hemde ßUS Kullanıyor Trina KUllansa Tamamda Sen ßUS"la ßasıyorsun.Çıkma İhtimali %1
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

adam dupeci charıda satın aldı 72 de 1-1.5 ay önce satan kişi çok yakın arkadaşım olur server beramus

sadece sana YALANCI diyorum

itemler düpe item diyen arkadaş düpe olmaları İMKANSIZ o ms lerin hepsi reel sebebinide söyliyeyim

1. orası test serveri arkadaki warriordan beli oluyor
    2.bütün itemlerin seri numaraları wardır +1 dagger in bile aynı seri numaralı itemden 2 tane olursa 2 side grileşir ve gm nin silmesi beklenir . gm nin insafına kalmış birşey ister charı banlar ister itemleri siler . item düpe diye birşey kalmadı fire drake geldikden sonra sadece üst üste koyulabilen itemler düpe yapılabilir onları seri numaraları yoktur.
  • quote:

adam dupeci charıda satın aldı 72 de 1-1.5 ay önce satan kişi çok yakın arkadaşım olur server beramus

Lahn warya ne kadar yalancısınız yazıklar olsun size
    O test serveri bende aynısnı yapmıoştım hepsi orjinaldir.
    shard 9 yapmıştım bende
    testte ama keşke kapanmasaydı
  • manyak o adam

bende olsaydı +9 olsa bile gene yakardım 2. için her zaman iyi olur
  • bence magic anvil adamın tipinden korktu +9 yaptı herif normal biri olsaydı kesin +9 olmamıştı
  • Test serveri bu ya
  • test serveri
  • quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

sadece sana YALANCI diyorum

itemler düpe item diyen arkadaş düpe olmaları İMKANSIZ o ms lerin hepsi reel sebebinide söyliyeyim

1. orası test serveri arkadaki warriordan beli oluyor
    2.bütün itemlerin seri numaraları wardır +1 dagger in bile aynı seri numaralı itemden 2 tane olursa 2 side grileşir ve gm nin silmesi beklenir . gm nin insafına kalmış birşey ister charı banlar ister itemleri siler . item düpe diye birşey kalmadı fire drake geldikden sonra sadece üst üste koyulabilen itemler düpe yapılabilir onları seri numaraları yoktur.

+3344

• ßeyler video yu sonuna kadar izlerseniz saten dio USKO DA ASLA DENEMEM DİE ORA TEST KO
    orda item bol para bol.ßenim test k.o da ki warriorumda +21 Dragon shell set +21 raptor +11 Toto +11 İmpact Dual WE +3 . Dual ROC +3. İN +3 . İron ßelt +3 vardı....LvL 75 di ve +7 70 kalkanı vardı orada itemler böle
  • ADAMDA PSİKOPAT TİPİ VAR
  • cok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk

Onlar bende olcakki +9olandan sonrasını şeyyapsalar basmam

Aynen kardeş.Hatta ters çevirip düz yapsalar bile basmam +9 dan sorasını

• upppppppppp upppp Herkes gorsun plsss D:
  • güzel video
  • onları satsa bence +10 bile alır ama nerde +10 ms piyasada
  • test server bu ne sıkıyonuz yok dupe falan diye
  • off millete bak ya itemler havada
  • ya ben olsam hepsini satarım +8lerin.o paralarla mirage swordun +15ini bile alırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.