shard 9 basıcaksan , sherion dw raum chd vb +8 yakman lazım. +7 ge ile olucak iş değil
akşam saat 10 dan sonra anvilin boş olduğu zaman basarsan
sana %40 oran verebilirim.en kısa zamanda +9 md basıcam
Alakasız dw raum chd meselesi:)
Akarada 9 raptor satılır
biraz daha nakit yapayım video çekmeyi düşünüyorum alakasız olarak görünebilir anlıyorum ama çoğu kez denk gelmiştir mesela kutu kırdığınız zaman
warriorsanız çoğunlukla raptor genelleme yaptığımız zaman high class warrior silaları düşüyor , class'ınıza göre drop alıyorsunuz.Warriorsanız kestiğiniz moblardan warrior shell düşüyor vs.
çoğu kez denk gelmiştir eminim.Oyunda class'a göre işleme mantığı var.Mesela upgrade videolarını izlediğinizde anlayacaksınız ben warriorun +9 shard bastığını göremedim lakin bir warriorun +9 exp raptor bastığını göreceksiniz.Sonuçta bir programın içindeyiz.Kırılamayacak hiç bir şey yoktur.Zoru başarırız,imkansız zaman alır
biraz beyin fırtınası yapabilirseniz demek istediğimi anlayacaksınız
shard 9 basıcaksan , sherion dw raum chd vb +8 yakman lazım. +7 ge ile olucak iş değil
akşam saat 10 dan sonra anvilin boş olduğu zaman basarsan
sana %40 oran verebilirim.en kısa zamanda +9 md basıcam
Anvilin nasıl işlediğini bilmeden yaptığın bu yorum çok saçma. Kaldı ki dv +8 veya sherion +8 yakmak ne kadar akıllıca. %40 oranı neye göre veriyorsun elinde hiçbir şey yokken.
bir programcı bunu tahmin edebilir.bilemez
bende bir programcı olarak fikirlerimi beyan ettim dostum
arkandayım bi ara ardream charın vardı akaradamıydın sen hangi sw daydın
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
quote:
Orijinalden alıntı: MiraG3ShadoW
qeçmiş olsun Bari Serwer Res atılıgı zaman deneseydin en azından biraz daha sansın olurdu
DheilMiii Öhyle Then$heydii Tahaa Ii Olurdooo
what ?
geçmiş olsun anvil bu ne olacagı belli deyil tamamiyle şans işi
yazık olmuş...
karivdis le bassaydın oran %50 dğl miydi onla hep
Yazık olmuş kötü oldum ya
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
quote:
Orijinalden alıntı: MiraG3ShadoW
qeçmiş olsun Bari Serwer Res atılıgı zaman deneseydin en azından biraz daha sansın olurdu
DheilMiii Öhyle Then$heydii Tahaa Ii Olurdooo
türkçe mi bu
quote:
Orijinalden alıntı: Frankenbery
+8 Shard İstemesi Zor Heleki Onu Riske Atıp +9 Basmak.