Bide bu silahları GM yapmış diye atlamaya gerek yok bunlar zaten tanıtım amaçlı yapılmış.
ya zaten tanıtım amaçlı zorla mı anlamak istemiyorsunuz??? ayrıca senin verdiğin resimde bu resimler arasında var..
Bilgine..(Alabilirmisin Bilemem Ama..)
Ben mesajı yazarken burda sadece bi resim vardı sonradan eklemişsin...
çok super lan bunlar a.q
gercekten guzel silahlar bunlara sahip olmak icin belkide yt l olarak 1000 ytl ye satarlardı o silahlardann birini
charlar süper harbiden bende walla özenmedim deil yani beyler her şey ve bu oyunda asbır asbır işi kasın para varsa bot alın bizde öle oluruz hehhe ii kasmalar.
quote:
Orjinalden alıntı: Koisimina
Ulan Şunlardan Biri Bende Olsa Varya Oyunun Tamamında Benden Güçlü Adam Olmaz Bea
ben resim göremiom abi
quote:
Orjinalden alıntı: Qi_Qi
bu silahları görmüştüm şu oyunda GM olmak war bee
quote:
Orjinalden alıntı: Koisimina
Ulan Şunlardan Biri Bende Olsa Varya Oyunun Tamamında Benden Güçlü Adam Olmaz Bea
aga iyi de ben resimleri göremiyom
KAFALARI ÇALIŞTIRIN HERŞEYİ YAPARSINIZ BU ALEMDE
Bu günde benim başıma böle olay geldi. Adamın biri genelden s.a dedi bende a.s dedim. sonra biri çıktı niye küfür edion dedi bende ne küfür ettim dedim. a.s dedin ya dedi bana bende dedim onun neresi küfür bea dedim. adam meğer onun anlamını ananı si.... olarak biliomuş. dedim sonra salak onun anlamı farklı dedim. sonra gm in arkadaşıymış fln bir sürü ayak uydurdu.. bana Böyle salaklar bazen çıkıoo
bu nlar bende olcak kımseyı tanımam yaww
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme