Şimdi Ara

9. ve 10.sınıf Kitapları + Hediyeler + YGS-LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde çok fazla 9. ve 10.sınıf kitap mevcut. YGS-LYS kaynaklarını da onların yanında hediye olarak vermeyi düşünüyorum.Ama yinede isteyen olursa satabilirim.Bazılarını da isteyenlere kargo ücretini ödemeleri karşılığında gönderebilirim. Kitap ve fiyat hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen pm atın.

9.sınıf okyanus yayınlarının seti mevcuttur. Sadece geometri ve tarih kitaplarının birkaç sayfasına çalıştım.Diğerleri sıfırdır. Hediye olarak Adil Maviş'in Anlayarak Hızlı Okuma ve Öğrenme Teknikleri adlı kitabını ve 9.sınıf körfez yayınlarının
    -Tüm dersler soru bankası (çözüm dvd'li)
    -9.sınıf matematik ( %60 boş)
    -9.sınıf tarih (%50 boş)
    -9.sınıf geometri ve fizik tekno testleri hediye olarak veriyorum.Ayrıca dediğim gibi YGS-LYS kaynaklarından da hediye olarak verebilirim.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bilgi almak ve fiyatlar için lütfen pm. İstediğiniz kitapların daha ayrıntılı resimlerini veya videolarını çekebilirim fiyat konusunda da sıkıntı olmaz yeter ki sizin işiniz görülsün.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.