Ewet beyler size bişe sormak istiyorum +9 wood staf basıcam sizce maneste bu staf ne kadar eder ve kaçtaneden basmam gerekio ben düşündümki 50 60 tane toplucam basıcam çat çut
baq kardeş bende maneste oynuorum ii dinle ve piyasayı çok ii bilirim ayıptır sölemesi maneste 8 gb varda .. bütün gün pazarda geziom sen şimdi 60 tane +8 alacan ne tutacaq onlar 100 m middle class lasım dimi?? onlar ne eder 5 m tmm 105 m peki garanti mi +9 çıkacağıı diil !!!!!! bence basma derim ztn piyasa deli düşüo geçen hafta 350 m di +9 wood bu hafta 100 m emin ol 2 hafta sonra 50 m olurr!!! ve belkide 1 ay sonra dies gibi olurr ne dersinn !!!!! beni dinlip dimlememk sana kalmış ama açıldıı ilk günden beri manesteyim eer mage itemi lasım olursa her türlü item bulunurrr m_u_s_t_y__1905@hotmail.com ekle konuşak
Kardeş upgrade şans işidir ama bişey farkettimki +8 basarken high class ve + sı yüksek olan itemler yakınca geçiyor ben bugün +8 fp hp basmış salaklar ark verdi satarsın dedi kaça giderse sat dedi bende +7 cleaver vardı bastım fp ye busla yandı sonra onu bastım +8 oldu ilk defa +8 item yapmış oldum böylece bence sende yaparken 10 tane falan wood yak önce sonra bi +6 falan salamender +7 falanda bi viper staff yakman gerek ne bilim 3-4 tane +7 fp yakman gerekli sanırım geçmesi için +9 basmak +8 dende zor...
Bnce anvil in işi belli olmaz basma derim kesin deıl o kdr ıtem yaksan bile..
+9 a basmak çok riskli.bir de piyasanın düştüğü düşünülürse zararlı bile çıkarsın
ben 3 tane +7 wood bi tane +8 wood ve 3 tane +8 wood kırdım 4.su +9 oldu
kaç para eder bilmiyom ama 65464651365468 tane +8 wood al %100 biri +9 olur şaka bir yana upgrade şans işi belki ilk bastığın olacak belki hiçbiri bu olay tamamen serverdaki +9 wood sayısıyla ilgili
ben bı kere yakiyim derken +9 oldu middle class kaıdı ile
Sabretmek en iyisi piyasa düşüyosa şansını zorlama
eet bence de
ben bi kere solucandan çıkan +7 wood'u balına bastım +8'e bi kerede chitin basmadan evvel +7 priest fp yakiim dedim +8 oldu
quote:
Orjinalden alıntı: sonsuzarap
baq kardeş bende maneste oynuorum ii dinle ve piyasayı çok ii bilirim ayıptır sölemesi maneste 8 gb varda .. bütün gün pazarda geziom sen şimdi 60 tane +8 alacan ne tutacaq onlar 100 m middle class lasım dimi?? onlar ne eder 5 m tmm 105 m peki garanti mi +9 çıkacağıı diil !!!!!! bence basma derim ztn piyasa deli düşüo geçen hafta 350 m di +9 wood bu hafta 100 m emin ol 2 hafta sonra 50 m olurr!!! ve belkide 1 ay sonra dies gibi olurr ne dersinn !!!!! beni dinlip dimlememk sana kalmış ama açıldıı ilk günden beri manesteyim eer mage itemi lasım olursa her türlü item bulunurrr m_u_s_t_y__1905@hotmail.com ekle konuşak
bana da çok lazım esasında basmayı düşünüyorum wood +9 ama öncesinde master için 1 adet kekuri lazım kardeş masterim için yardımcı olursan sevinirim sadece kekuri ring eksik kaldı 3 hafta oldu master açamadım opal safir harpi tüyü falan hepsi tamam ama kekuri kaldı bş eksik ona da param kalmadı inventoyde 5m var hadi +8 set basıcam hadi +8 wizard basıcam derken bitti param ama bastım manes de 1 adet kekuri için yardımcı olur musun ya da yardımcı olabilecek başka arkadaşlar varsa çok minnettar kalırım
quote:
Orjinalden alıntı: J a C K a L
quote:
Orjinalden alıntı: sonsuzarap
bana da çok lazım esasında basmayı düşünüyorum wood +9 ama öncesinde master için 1 adet kekuri lazım kardeş masterim için yardımcı olursan sevinirim sadece kekuri ring eksik kaldı 3 hafta oldu master açamadım opal safir harpi tüyü falan hepsi tamam ama kekuri kaldı bş eksik ona da param kalmadı inventoyde 5m var hadi +8 set basıcam hadi +8 wizard basıcam derken bitti param ama bastım manes de 1 adet kekuri için yardımcı olur musun ya da yardımcı olabilecek başka arkadaşlar varsa çok minnettar kalırım
ya valla bakarıs ama oyunda kimsenin kimseye beleş kekuri vereceini sanmam şahsen kendinizi bnm yerime koyun hiç tanımadıınız birine beleşe kekuri verir misiniz
Bence Basma
ya ben maddi durum iyi oalnlardan yardım istiyorum ama neyse sağolun boylece hiçbi zaman master açamayacağım
iyi güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme