gelmiş geçmiş en iyi kadroydu toplam değeri 1 milyar dolardı
zidane lar 55 milyonluk figolar beckhamlar ohooo daha kimler yoktu ki
Golden önce sol kanattan sağ kanada falsolu bir top ardından spiker den gelen cümle: Başı döndü real madridin
sağ kanatta 1-2 atraksiyondan sonra fatihin bindirmesi ve ardından müthiş ortası 2 tane madridli defans oyuncusu ceza sahası içinde apışıp kaldı ve jardel o müthiş bitiriciliğini bir kez daha kanıtladı
Real'in o maçtaki kadrosu: Casillas, Geremi, Ivan Campo, Iván Helguera, Roberto Carlos, Albert Celades, Claude Makelele, Luís Figo, Guti, Sávio, Raúl
quote:
Orijinalden alıntı: Aragorn
Golden önce sol kanattan sağ kanada falsolu bir top ardından spiker den gelen cümle: Başı döndü real madridin
sağ kanatta 1-2 atraksiyondan sonra fatihin bindirmesi ve ardından müthiş ortası 2 tane madridli defans oyuncusu ceza sahası içinde apışıp kaldı ve jardel o müthiş bitiriciliğini bir kez daha kanıtladı
Zidane ile Beckham daha sonra geldi hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: spirit of nature
quote:
Orijinalden alıntı: Aragorn
Real'in o maçtaki kadrosu: Casillas, Geremi, Ivan Campo, Iván Helguera, Roberto Carlos, Albert Celades, Claude Makelele, Luís Figo, Guti, Sávio, Raúl
oha harbiden ölemiydi ben küçükküm o zmnlar hatırlamıyom 7 idi galiba yaş 2000de:)
Yeni konu açmayım eski konuların birisini uplarım dedim bunu buldum. Konu açılalı 9, kupa alınalı 18 sene olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme