Şimdi Ara

[SATILDI] 9 Yıllık Steam Hesabım Satılık 104 Oyun + 65 DLC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILDI] 9 Yıllık Steam Hesabım Satılık 104 Oyun + 65 DLC

Merhabalar, 9 yıl kullanmış olduğum steam hesabımı satıyorum. İçinde Elden Ring, God of War, Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077, Sekiro ve New World gibi oyunlar var. Hesap 23 level. İlk sahibi benim , hiç ban ya da yasaklama almadı.

PoE oynayacak arkadaşlar için içinde premium quad stash tab + currency+divination+map stash tabları da var. Oyunları aşağıya atıyorum, ücret ya da kapora ödenmeden hesap bilgilerini paylaşmayacağım. Detaylı bilgi isteyenler özel mesaj atabilir, yardımcı olurum.

Hesabın fiyatı 1750 TL'dir. Gayet uygun olduğunu düşünüyorum, 9 yıldır kullanıyorum ve baktığınızda 100 dolar bile etmiyor. içindeki oyunları aşağıda detaylı bir şekilde paylaştım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Satılmıştır, konu silinebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.