Şimdi Ara

90.000 TL bütçeniz olsa ne alırdınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fiyat olarak aynı skalada otomobiller.

Civic'in kokpiti daha teknolojik ve albenili duruyor.

Beğeniler kişiye göre değişir ancak dış görünüşü de bence Corolla'ya göre daha şık.

Amaaaa.... Civic'lerin imajı son yıllarda çok bozuldu. Binen kullanıcı kitlesi apaçi ile eşdeğer görülüyor.

Bu tiplerin sayıları çok değilse de göze batıyorlar ve durum genellemeye varıyor.

Ayrıca Civic, Toyota'nın devasa fabrikasının 20'de biri olan Honda fabrikasının kapatılması nedeniyle artık yerli üretim bir araç değil.

Corolla'da servis ve yedek parça daha yaygındır.

Gönlün Civic, mantığın Corolla diyecektir. Son karar sana ait.

• Corolla plakalı sıfır km 110-112, astra j kasa sıfır km 101+5 (hurda) fiyata ilanları var malum sitede. Buradan hesapla 1-2 yaşında duşük km bu araçlardan hangisi denk gelirse alınır. Corolla alırsanız 2016 ikinci yarısında makyaj var bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017-2018 model Joy yada Toch donanım Megane 4 de düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 10 Eylül 2019; 8:26:48 >
  • Yeni kasa sıfır hyundai elantra 1.6 mpı style plus otomatik. 129.000 tl. 30 bin tl’ye 12 ay %0 faiz kampanyasıyla düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thekanarya -- 10 Eylül 2019; 8:32:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Corolla tavsiye ederim 2 senedir kullanıyorum çok memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Bizim çocuklarda Corolla diyor.
    Ama ben hala düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam sen kimle tartışırsan tartış ama ben kendi kullandığım, parasını kendim ödediğim ve 30.000 kmdir her depoda ölçtüğüm veriyi paylaştım.

• Nick'inden anladığım kadarı ile benim gibi emeklisin.

Toyota serüvenim 2004 yılında başladı. Ondan önce 6 arabam olmuştu.

2004 yılında aldığım bazılarının kurbağa gözlü diye nitelendirdiği 1999 model Corolla'ya 2017 yılı sonuna kadar tam 14 yıl bindim.

Eşim araba kullanacağım otomatik alalım demeseydi bir 14 yıl daha da binerdim.

Netice olarak Toyota memnuniyetimi 2014 model CVT'li Auris alarak taçlandırdım.

Neden Corolla değil de Auris aldıma gelirsek.

Çocuk büyüdü. İki kişiye ne lazım. Bagaj lazım olduğunda da arka koltukları yatırarak sedan Corolla'dan bile daha geniş bir alan elde edebiliyorum.

Araç %95 şehiriçi kullanılıyor. HB araç, daha kısa boyu ile dar sokaklarda ve paralel parklarda avantaj sağlıyor.

Ülke gerçeği günümüzde en ekonomik yakıt LPG'dir. 1.6 Valvematic motor, 132 Bg. ve LPG'ye tam uyumu ile performansı ve ekonomiyi bünyesinde bulunduruyor. Aldığımda LPG yoktu. Montajı yapan yer çok önemli olduğu için 2 saat uzaklıkta İstanbul'a gidip C..... M..... (İstanbul'da en çok tavsiye edilen iki yerden birisi)'te BRC Seq 32 taktırdım. Kafamda cebimde çok rahat şu an.

MultiDriveS isimli CVT şanzıman, 80.000 km. veya 4 yılda bir yağını değiştirip saçma sapan ergen hareketleri yapılmazsa araba ile birlikte hurdaya ayrılacak kadar sağlam ve sorunsuz.

Yukarıda saydığım bu kadar veriyi alt alta toplayınca sonuç "Aklın Yolu 1" çıktı.

• Astra j bakabilirsiniz. Konfor güvenlik görüntü anlamında sınıfında tek bence. Bağımsız süspansiyon ve watts bağlantısı seçeneğiyle yol tutuşta rakipsiz bir araçtır. Ben olsam 1.6 136 bg sport still alırdım. Yıllarca binerdim. Ki bende 2013 model Astra J var değiştirmeyi düşünmüyorum. Güncel araçlardan bile keyif alarak bindiğim bir araç. 6 yılı geçtik sorunsuz devam ediyoruz yolumuza :)
  • polo 1.0tsi öneririm,
    kendi arabam, çok memnunum.

90.000 TL bütçeniz olsa ne alırdınız?
  • adam otomatik vites şart demiş hâla patlak dsg şanzımanlı araç öneriyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.