Şimdi Ara

90,000 TL YE KADAR EN MANTIKLI C SINIF HATCHBACK OTOMATİK DİZEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Focus 1.5 powershift dizel. Yağlı şanzıman ve şu ana kadar problemsiz. Yol tutuşu en övülen tarafı. İçinin darlığından şikayetçi millet. 2016 dan beridir kullanıyorum. Çok memnunum. Temizini bulursan hiç kaçırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zed

EDC şanzıman da DSG nin aynısı çift kavramalı.
    Tam otomatik araçlar candır. 308, Astra (J,K), Benzinli Corolla/Auris, Civic, eski kasa i30 tam otomatik şanzıman kullanıyorlar diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Golf,Leon,A3 : 7 ileri 250nm tork dayanımı olan KURU kavrama

Megane 4 : 6 ileri 450nm tork dayanımı olan ISLAK kavrama

Tabii ki tam otomatik kadar sorunsuz olması beklenemez ama sorun çıkarma olasılığı da VAG grubuna göre net bir şekilde düşük.

Ayrıca ICON pakette premium C segmentinde bile olmayan donanım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: BAYOKAN84

Golf,Leon,A3 : 7 ileri 250nm tork dayanımı olan KURU kavrama

Megane 4 : 6 ileri 450nm tork dayanımı olan ISLAK kavrama

Tabii ki tam otomatik kadar sorunsuz olması beklenemez ama sorun çıkarma olasılığı da VAG grubuna göre net bir şekilde düşük.

Ayrıca ICON pakette premium C segmentinde bile olmayan donanım var.

Alıntıları Göster
    İstediği kadar donanım olsun. Renault Renault'dur

• zaffer53 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bende focus derim. Powershit canavar gibi hissettiriyor. Gaza dokununca araba uçuyor resmen. Test sürüşü yapın kesinlikle beğeneceksiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende tam 2015 model dizel otomatik 308 almaya niyetlenmistim 80 bini gozden cikarmistim ama cok sukur dunku dusuk tasit kredisi imkanini degerlendirmeyi dusunuyorum 5 yasina girecek 100 bin km yaklasmis araclari almaktansa sifir i20 cam tavan 5 yil garanti benim icin en mantiklisi su an...

• 308 active dizel eat6 kullanıyorum 2018 model. Araç pekte boş sayılmaz, yani çarpışma önleme gibi güncel güvenlik önlemleri yok evet ama oto klima, far, silecek gibi şeyler var. Benim araçtan tek şikayetim sileceğin üç hız seviyesi olması.

Kısa süreli focus ve golfte kullandım, ikisi de bence sanziman olarak daha performanslı ve sarsıntısız geçişleri var fakat çift kavramaya 10 sene garanti verilmediği sürece yanaşmam.

• Egea benzin otomatik hb alırsan çok memnun kalırsın. Hem tam otomstik hem de çoğu araçtan eksik yönü yoktur. Lpg ye tam uyumludur. Yalıtımı ve bozuk yollarda konforu çok iyidir. Denemeden çamur atmayın.

• En mantiklisi sırayla 308, i30, ceed.
    Bunların dizel otomatiği ve cam tavanlisi falan tabi.
    Cam tavan istemem derseniz daha düşük kmlerde bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 27 Eylül 2019; 10:40:49 >
  • BAYOKAN84 kullanıcısına yanıt
    Megane inceleeceğim. Teşekkürler.
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt
    c4 düşünmüyorum.
  • dangerousman kullanıcısına yanıt
    Arka koltukların dar olması önemli değil. Zaten ikinci araç olarak alacağız.
  • İkinci araç olacaksa DS Automobile DS5 modelleri hoş ama 90bine dizeli otomatik yok

• Megane Gt-line 110HP HB

• Pevgeot 308 dizel otomatik almaya karar verdik arkadaşlar. Yorumlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.