Şimdi Ara

90-100 liraya kadar en iyi kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba....benm arkadaş kulaklık alacakmışta...max 100 liraya kadar verebilirmiş...dinlediği müzikler rock ve özellikle eminem dinleyicisi...hangi kulaklıgı tavsiye edersiniz ?

bide biz ep-630 ve cx200 street2 nin arasında kaldık...hangisi daha iyidir ve bunlardan daha güzel 100 liraya kadar kulaklık varmıdır ?

• cx 200 dinledim cx 200 e 70 lira vereceğinize 80 lira verin cx 280 alın rahat edersiniz

ep630 tamam iyi kulaklıkta sennheiser cx280 ile sidik yarıştıramaz.

cx 300 de güzeldir ama cx300 biraz bass ağırlıklı eğer basscıysanız cx 300 önerimdir ama cx280 de güzeldir yani

tizleri felan harika.

ve cx200 güzel kulaklık değil ben pek beğenmedim açıkçası hea tamam güzelde fiyatının kulaklığı değil.

ucuz olsa al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soon -- 27 Eylül 2010; 20:55:00 >
  • rock ve eminem.liselim
    sound magic pl50 var.ona biraz bakabilirsin.o iki modeli de boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

rock ve eminem.liselim
    sound magic pl50 var.ona biraz bakabilirsin.o iki modeli de boşver

pl 30'dan; pl 50'ye mi terfi ettin yoksa peacelick..
    Ben de şu saund magic pl 30 siparişi vereceğim yakında.. Ses kalitesini merak ediyorum..
  • pl50 bahsedilen tarzlara gitmez hatta en kötü tercihlerden biri olur. Brainwavz M2 diyorum ben. Keşke benimki gelse de ben de deneyebilsem diyorum hatta. (12 gün oldu mp4nation kargoya bile vermedi hala)
  • ağırlığın rockta ya da hiphopta olmasına göre değişir aslında bence.hiphop rap ağırlıklaysa gitmez evet ama rock'a iyi gidebilir bir armatürlü kulaklık
    pl50'de bas eksikliği yaşarsın türe göre.ama genel olarak ikisinden de iyi kulaklık bana ne

@frux
    valla bilmiyorum onu da denemek istiyorum.girmez olaydım şu işlere
  • bu dediğiniz kulaklıkları nerede bulucam ben ??? ankaradaym...
  • http://mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=index&cPath=62&zenid=c04f6859ef1a93a1545fb1ee53a29bed buradan.link çalışmazsa anasayfaya gir bulursun.çinden geliyo kargo ücretsiz
  • Açıkçası mp4nation tavsiye etmiyorum,şuan hala müşteri hizmetleriyle problem yaşıyorum 12 gündür verdiğim siparişi kargoya vermediler üstelik attığım maillere açtığım ticketlara da cevap vermiyorlar bu süreçte. Dispute açmakta buldum çareyi bakalım. Focalprice ya da houseofdap'tan bulabilirsin bulabilirsin pl50 ama ben hala gitmeyeceğini düşünüyorum. 100 liraya eterna v2 geliyo benim aklıma bu türler için dinlemedim yapılan yorumlara dayanarak konuşuyorum ama az çok herkes aynı şeyleri belirttiğinden. eBay üzerinden alabilme imkanınız varsa kaçırmayın derim
  • Bahsi geçen kulaklıkların neredeyse hepsini denemiş biri olarak bu tarzda fiyat performans olarak Brainwavz M1 yada M2 modelini öneririm. Vsonic tarafından üretiliyor bende halen sıfır bir adet mevcut CKS90NC yanında yedek bulunduruyorum. Çok dengeli bir kulaklık basslarıda yerinde tizleride özellikle mid sesleri bu fiyatlara alabileceğiniz en iyilerden biri diyebilirim dengi daha çok bu bahsedilenler değil Vsonic R02 PROII tarzı kulaklıklar..
  • sennheiser cx280
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.