Şimdi Ara

+90 850 333 83 33 NUMARASINA DIKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
10.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce +90 850 333 83 33 numaralı telefondan aradilar ve kendisini TEDAŞ yetklilisi olarak tanıttılar. Yok indirim kazanacaksınız diyorlar. Kredi kattı bilgilerini istiyorlar embesiller. Bende herifi sahte bilgilerle denedim anında bilgileri kontrol edebiliyorlar. Aman dikkat edin arkadaşlar. Hepinize hayırlı ramazanlar. Allah yardımcınız olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlara inanan embesiller hala yaşıyor mu
  • Adam oruçlu biliyorlar. Kandırmak için fırsatı değerlendiriyorlar. Sen ben kanmiyabiliriz ama kanan mutlaka olacaktır.

• Bu forumdan fazla inanan birileri olmazda anne babamız veya bu tür yakınlarımız kanabilir onlarıda haberdar etmek lazım
  • benide bilişim suçu işlediğimi söylemişlerdi
  • geçen hafta aynı numara sonu 1907 ile biten numara aramıştı.Bayan fenerbahçeye destekte bulunur musunuz gibi bişeyler söylemişti yüzüne kapatmamla son buldu
  • Olayın kötü tarafı şu. Polise numarayı bildirmek için aradım polis biz şikayet alabiliyoruz dedi. Birde siz dolandirilmadiginizdan işlem sadece şikayet olarak alınıp adliyeye bildireceğiz dediler. Işin pis tarafı adamlar şu an deli gibi arama yapıyorlar ve kimse engelleyemiyor.

• Basıyorum ya dümdüz gidiyorum kapatıyorlar genelde
  • +90 (850) 333 38 35 bu numara 2 değerdir beni arıyor. Dolandırıcı olduğu kesin mi?

• şimdi beni aradılar türkasisst sağlık hizmetiymiş oturduğum semte kadar biliyorlar. eşe dosta haber verin direkt anasına bacısına küfretsinler. kapatıyorlar
  • Ayni numara mi yoksa nie hortladin

• selowan kullanıcısına yanıt
    aynı hocam :) pc kapalıydı aramak için biraz telefonda oyaladım kadını baktım başlıktaki numara yazayım dedim eşe dosta söyleyin
  • Demin arandığım numara. 1 hafta önce metro turizm ile seyahet etmiştim. Bir şekilde bilgilere ulaşıp hediye vereceklerini söylediler. MERSİS numarasını sorduğumda afalladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.