Şimdi Ara

90 derece video çevirme (rotating)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sağa doğru 90 derece ile çekilmiş bir videoyu nasıl normal bi şekilde oynatırım.

Teşekkürler

• banada 180 derece döndürecek bi program lazım i.zlesene.com dan bi video indirmiştim video bir ay sonra kendi kendine tam tersine dönmüş
    o videoyu izlemek için ekran görüntüsünü 180 derece çevirip izliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combata -- 9 Mart 2007; 10:56:07 >
  • nero video editor ile yaparsınız
  • nero haricinde başka bir program öneren var mı?
    nero dan nefret eden biri olarak o programı bulmak bi dert işlem yapmak bi dert.
    Çok çektim bu nero dan.Onun için başka bi program önerisi rica edebilir miyim
    Teşekkürler...
  • 180 derece olanı halletmek kolay da 90 derecelik olanı nasıl düzeltilir bilemiyorum. 180 derece dönen filmler için; player destekliyorsa ayarlarda flip video gibi birşeyler yazar. Yani filmin ayna görüntüsünü sağlar. Player desteklemiyorsa izlenen film hangi codecle işlenmişse o codec'in ayarlarını bulup oradan ilgili seçeneği değiştirmek gerekir.
  • ben kolay olduğu için önermiştim Neroyu ama mademki beğenmiyorsun o halde ulead movie factory yada daha profesyonel olan SONY Vegas Studio
    quote:

Orjinalden alıntı: e123728

nero haricinde başka bir program öneren var mı?
    nero dan nefret eden biri olarak o programı bulmak bi dert işlem yapmak bi dert.
    Çok çektim bu nero dan.Onun için başka bi program önerisi rica edebilir miyim
    Teşekkürler...
  • daha önce studio 8 kullanmıştım.Ulead ı da biraz biliyorum ama o programlar formattan sonra gitti.bi bakayım nerelerden bulabilirim diye.
    teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.