Şimdi Ara

%90 internet %10 konuşma-sms hangi tarife? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cerberus82

avea super 1000 tarifesi. 1000 dk + 4gb 49 tl

1000 dk her yöne mi yoksa avea içi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Orijinalden alıntı: cerberus82

avea super 1000 tarifesi. 1000 dk + 4gb 49 tl

1000 dk her yöne mi yoksa avea içi mi?

heryone 1000 dk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aveada internet kotası çok çabuk doluyor... 4gb internetim var henüz bir hafta oldu kota yenileyeli ancak 500mb internetim kalmış durumda... 1gbtı 124mb olarak alıyorlar galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

aveada internet kotası çok çabuk doluyor... 4gb internetim var henüz bir hafta oldu kota yenileyeli ancak 500mb internetim kalmış durumda... 1gbtı 124mb olarak alıyorlar galiba...

yok be kuzen 4 gb ı internetim 7 24 açık olmasına rağmen telefon ile dolduramıyorum :/ bence senin hattında bir sıkıntı var mh arayıp detay iste derim neymiş sıkıntısı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

aveada internet kotası çok çabuk doluyor... 4gb internetim var henüz bir hafta oldu kota yenileyeli ancak 500mb internetim kalmış durumda... 1gbtı 124mb olarak alıyorlar galiba...

yok be kuzen 4 gb ı internetim 7 24 açık olmasına rağmen telefon ile dolduramıyorum :/ bence senin hattında bir sıkıntı var mh arayıp detay iste derim neymiş sıkıntısı?

Bana yetmiyor kuzen. Daha 8 gün oldu yahu... Geçen ayda 1gb ek aldım. Normalde heray yenileniyor bu 1 gb olan. Iptal edeyim dedim geçen ay böyle bir internet paketiniz yok diye mesaj geldi. Birkaç gün öncede 1 gb internetiniz kotası doldu diye mesaj geldi
    sistemi çok berbat aveanın internet paketi konusunda. Parasını kesmemişleridir umarım 1gb internetin...
    Birde online işlemlerde bilgisayardan internet başlığında 5gb internet 15 tl yazıyor. Bunu satın alabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.