Şimdi Ara

90 lardan Kalma Bir Oyun Adı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 veya daha öncesinde çıkmış fps tarzı fantastik bir oyun vardı. Oyun şuanda yeni çıkmış " from dust " oyunun ss lerine benziyordu. Üzerinden çok zaman geçti hatırlayabildiğim tek sahnesi, oyun başlarken planör tarzı bir uçakla mısır piramitleri yada çöl gibi bir yere düşüyoruz. Daha sonra kapalı mekanlara giriyor yerlileri falan tekmeleyebiliyorduk. Çok uzun zamandır düşünüyorum fakat bir türlü bulamadım. Bunca adamız oyunun adını buluruz herhalde

• Ya populoustur ya da Black and White
  • outlaw 4ever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Ya populoustur ya da Black and White

Maalesef ikiside değil :[
  • Oyunun türü ne? Fps mi Tps mi RTS mi?

Montezumas Return olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Oyunun türü ne? Fps mi Tps mi RTS mi?

Montezumas Return olabilir mi?

Evet oyunun adı Montezumas Return çok teşekkür ederim nasıl mutlu oldum bilemezsin
  • populus demek için girdim ama ilk mesajı okunca olmadığını anladım
  • Çok oynardım ben de çıktığında Hala duruyor arşivimde, arada bir nostalji yaparım
  • bu oyuna bir bakayım dedim vidyosunu seyredince aklıma geldi. zamanında oynamıştım. level 2 de şu odanın içinde hareket eden bloklar vardı o bölümü geçememiştim. ama güzel ve eğlenceli oyundu. win 7 nin çalıştıracağını bilsem şimdi tekrar kurup oynarım.
  • Oyunu 10 lu yaşlarda oynadığım için çok güzel gelmişti, bendeki yeri çok ayrı bu oyunun. Biraz uğraştımda w7 de çalıştıramadım. 3 günlük bir yolculuğa çıkıcam gelince tekrar bakıcam. Eğer çalıştırabilirsem paylaşıma sunarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.