Ragga Oktay-Çikolata Kız Harun Kolçak-Gir kanıma Doğuş-Dayan Ve Volkan-Ananı Niyolay Hakan Peker-Amma Velakin,Köylü Güzeli Ali Güven-Yolcu Zerrin Özer-Paşa Gönlüm Burak Kut-Benimle Oynama Emel Müftüoğlu-Hovarda Mahsun Kırmızıgül-Bebeğim Pınar Aylin-Yalvaramam İzel-Yakışıklım Kartel-Bütün albüm süperdi hepsini ezberlemiştik:)) Emrah-Dura Dura Şebnem Ferah- Vazgeçtim Dünyadan , Deli Kızım Uyan , Bu Aşk Fazla Sana , Fırtına , Yağmurlar Grup Vitamin-Turkish Kovboy Mansur Ark- İnadı Bırak
Çikolata kız
Bide "Öztürk - Kaç Gel" diye bi şarkı var. Prodigy gibi.
Şu anda daha önceden indirdiğim 90's Pop Müzik Klasiklerini dinliyorum. Hepsinin içinden ilk ve ilk önce özleyerek dinlediklerimi sıralayacak olursam:
Cartel-Cartel (Kan kardeşler hiçbir zaman ayrılmaz dediler ama ayrıldılar) Cartel-Evdeki Ses Cartel-Party Cemali-Biliyorum Sonunu (Bu iki elemanın akibeti ne oldu bilmiyorum ama iyi parçaları vardı) Cemali-Duymak İstiyorum Cemali-Şimdi Hayallerdesin Fatih Erdemci-Ben Ölmeden Önce (Tüm zamanların en iyi ve en iyi parçası. Her dinleyişte alıp götürür seni. İntihardan önce dinlenecek türden) Feridun Düzağaç-Beyaz (Tüm zamanların en iyi sesi ve sanatçısı) Feridun Düzağaç-Lavinia Gökhan Kırdar-Yerine Sevemem (Yüzyılın en iyi parçalarından biri) Gülay-Cesaretin Var Mı Aşka Hakan peker-Barmen Minik (Hakan Peker'i bilmeyen yoktur) Hakan Peker-Efsane Komedi Dans Üçlüsü-Elalarını Elalarını Komedi Dans Üçlüsü-Komedi Dans Show (Erol Köse'nin yanındaki elemanlara ne oldu? Onları da merak ediyorum) Meyra-Nur Topu Mirkelam-Tavla Mirkelam-Her Gece Mustafa Sandal-Dokunsana Mustafa Sandal-Jest Oldu Nazan Öncel-Aynı Nakarat Nazan Öncel-Gitme Kal Bu Şehirde (Nazan artık böyle parçalar yapamıyor malesef) Nilüfer-Şov Yapma Oya&Bora-Ara Beni Rafet El Roman-Seni Seviyorum Sezen Aksu-Şinanay Sibel Alaş-Adam Seden Gürel- Devlerin Aşkı (İlk kasedini aldığımda daha kimse tanımıyordu) Sertap Erener-Ateşle Barut (Sertab'ın da ilk kasedini almış ve severek dinlemiştim) Tarkan-Çok Ararsın Beni Tarkan-Kıl Oldum Abi Tayfun-Hadi Yine İyisin Tuğçe San-Neredesin (Tuğçe San nerelerde acaba? Bu parça hareketli güzel bir parça idi.Türkiyede Techno altyapı neden tutmadı bilmiyorum) Ufuk Bigay-Öpmeye Doyamadığım Yonca Evcimik-8:15 Vapuru ZaferPeker-Diyemedim (Zamanında bu parça ile intihar edenler olduğu söyleniyordu) Zerrin Özer-Hep Bana Zeynep Dizdar-Vazgeç Gönül (Yüzyılın en iyi parçalarından biri. Gelmez bir daha böylesi) Ümit Sayın-Gül Beyaz Gül İzel&Çelik&Ercan-Ara ara /Dönmelisin /Özledim
eski şarkılarını benim ile paylaşıcak birileri lazım pm sini bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: infernox
Bide "Öztürk - Kaç Gel" diye bi şarkı var. Prodigy gibi.
ewet arkadaşlar 90's da mtv de klibi dönen ilk sanatçılarımızdan biridir.
bu adamın albümlerini bulun dinleyin bence müzik ve söz bakımından gayet tatmin edici bir sanatçı
1. Ali GÜVEN - Yolcu (3:51) 2. Asya - Beni Aldattın (4:05) 3. Asya - Olmadı Yar (4:02) 4. Asya - Vurulmusum Sana (3:55) 5. Aylin LİVANELİ - Bana Müsade (4:15) 6. Aylin LİVANELİ - Okulu Asardim (3:23) 7. Ayşegül ALDİNÇ - Beni Hatırla (4:55) 8. Bendeniz - Ya Sen Ya Hic (3:13) 9. Candan ERÇETİN - Yalan (4:01) 10. Demet SAĞIROĞLU - Kınalı bebek (4:00) 11. Demet SAĞIROĞLU - Papatya Falları (4:04) 12. Demet SAĞIROĞLU - Arnavut Kaldırımı (4:44) 13. Deniz SEKİ - Kop Gel Günahlarından (4:00) 14. Emel MÜFTÜOĞLU - Korkuyorum (3:59) 15. Eylül - Burçak Tarlası (3:05) 16. Fatih ERKOÇ - Ellerim Bombos (3:35) 17. Levent YÜKSEL - Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk (4:46) 18. Sertab Erener - Aldırma deli gönlüm (4:32) 19. Sibel ALAŞ - Adam (4:40) 20. Sibel BİLGİÇ - Alışamadım (4:58) 21. Şahsenem - Göz yaşlarım anlatır (4:42) 22. Şebnem PAKER - Dinle (2:49)
quote:
Orjinalden alıntı: h.yilmaz
Kerim Tekin'İ Unutmayalım.... Asya - Olmadı Yar, Beni Aldattın Cartel Göksel Gonca - Gönüllü Yazıldım Göktan Gülay - Cesaretin Varmı Aşka Hazal - Sürgün Aşkımız Hülya Avşar - Sensiz Kaldım Jale - Bu Şarkılar Senin İçin Nalan - Farzet Onur Mete - Adaletsiz yar, Bitmesin Rober Hatemo - TANRIM Sibel Bilgiç - Alışamadım Taner - Affetmedim Kendimi, Aynı Perde Zafer Peker - Sensiz Sabah Olmuyor, Diyemedim ve diğer parçaları Zeynep Dizdar - Vazgeç Gönül..................bu kadar yeter bence zaten diğer arkadaşlarda yazmış...unutulmayan yıllar....90'lar......
Niran Ünsal-Haktan(sanırım o da 90'lı yılların şarkısıydı.) Çelik-Hercai Burak Kut-Bebeğim
O DÖNEMİN EN KALİTELİ ALBÜMÜ SEZEN AKSU- GÜLÜMSE ALBÜMÜDÜR. TÜM ZAMANLAR İÇİN DE EN ÜSTLERDE YER ALIR.
dün disko kralında 90lar işelndi malumunuz, birsürü klip döndü o listeyi çikartabilcek olan varmı acaba
Levent Yüksel-Zalim kaç yıl geçti ama hala dinlettiriyor kendini müthiş bir şarkı.Şarkı dediğin zaten böyle olmalı 90 ları seviyoruz
Ben 92 liyim 90 ları bilmem mümkün değil. Ama verdiiğiniz şarkıları merak edip dinleyeyim dedim. Aman Yarabbi böyle şarkımı olur dedim. Gerçekten müthiş şarkılar. Ayrıca günümüzdeki sarkıcılar 1 yada 2 kliplik bi albüm yapıp sönüyorlar. Fanları devamı ne zaman diye merak ediyor. Müzik müzik için yapılıyorsa güzeldir. Ve ne mutlu bana böyle bir tarihim var. Keşke bu şarkılarla büyüseydim kısmet olmadı. Napalım. Ama bu listeler haricinde dinleyemediğim belki de nice şarkılar var. Biraz uzadı affedersiniz. Abilerim ablalarım iyiki varsınız. Siz olmasanız nerden bilecek yeni nesil bu şarkıları.
quote:
Orjinalden alıntı: onuryilmaz01992
Ben 92 liyim 90 ları bilmem mümkün değil. Ama verdiiğiniz şarkıları merak edip dinleyeyim dedim. Aman Yarabbi böyle şarkımı olur dedim. Gerçekten müthiş şarkılar. Ayrıca günümüzdeki sarkıcılar 1 yada 2 kliplik bi albüm yapıp sönüyorlar. Fanları devamı ne zaman diye merak ediyor. Müzik müzik için yapılıyorsa güzeldir. Ve ne mutlu bana böyle bir tarihim var. Keşke bu şarkılarla büyüseydim kısmet olmadı. Napalım. Ama bu listeler haricinde dinleyemediğim belki de nice şarkılar var. Biraz uzadı affedersiniz. Abilerim ablalarım iyiki varsınız. Siz olmasanız nerden bilecek yeni nesil bu şarkıları.
sen bi de 70 leri dinle. sayıları çok olmasa da gayet kaliteli parçalar var.