çok ilginç oyuna her ay belli bi miktar para yatırıp eziklikten kurtulacağıma wow oynarım diyen bir kişinin
wow aşkıyla yanıp tutuşan bir kişinin silkroad a bu değerde para yatırması çoOok ilginç...
biz eski srocuyuz 2 senedir oynuyoruz eskden oyun böyle değildi .çok keyifliydi fazlada para harcamaya gerek kalmıyordu ama son 6 aydır, şu şartlar altında artık bu oyun oynanmaz hale geldi. parası olan oynar. oyundaki veletlerden sıkıldım free oyunların bo.. çıktı. benden buraya kadar bundan sonra wow oynarım.verdiğim paranın karşılığını almış olurum.
hmm
ne diyelim hayırlısı olsun 2 senenin tecrübesi bertaraf olcak gerek bilgilerinde gerekte sitenden olsun zamanında çok yararlanmıştım maden bırakıyorsun hakkını helal nediyelim
peki bi soru
aion online hakkında bilginiz varsa paylaşa bilirmisiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: kittyMiE
hmm
ne diyelim hayırlısı olsun 2 senenin tecrübesi bertaraf olcak gerek bilgilerinde gerekte sitenden olsun zamanında çok yararlanmıştım maden bırakıyorsun hakkını helal nediyelim
peki bi soru
aion online hakkında bilginiz varsa paylaşa bilirmisiniz?
Teşekkür ederim faydalı olduysak ne mutlu bize.
AioN ise korede beta serverları hala devam ediyor. Oyun tam verisyona ne zman geçer bunu bilmiyoruz
Beta oyunu indirp kurmak ve oynamak için; Ben indiremedim 6 gb indirme hızıda düşük olunca uğraşmak istemedim.
Veridğim link Internet Explorer destekliyor.Firefox ile olmadı.
Ama verdiğim Id nın kaydı yapılmadı belki oyuna almayabilir. Vatandaşlık kaydını yapmadım bunun için burdaki vatandaşlık kodlarından herhangi birini denemelisiniz.
inş. yakında global server çıkarda biran önce bende kurtulurum srodan bende 2 seneye yakın oynuyorum sroyu açıkcası ilk başladımdan bu zamana kadar oyunun bi adı kaldı değişmedik bana göre vesselam...
inş. satarsın
UP
up
quote:
ID : sazan123 Pw : sazan123123
Ouf be süper char mış !
char değil forum üyeliği oyunu indirmek için. ksro vatandaşlık kodları ile aktif edersen char ıd pw olabiliyor.
Gerçekten çok güzel char. Umarım satarsın. Hayırlı satışlar