Şimdi Ara

90 lv karabuyumu harcadılar metin2 ekibi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkdaslar yaklasık 2.5 yıldır oynadagım charımı banladılar.... sebep forum uzerınden hesap satısı dıye...boyle bırsey yapmadım aklımdan bile gecirmedim ticket attım ticketleri buraya dökmek istiyorum yardım arkdaslar haksızlık var...resim1resim2resim3resim4resim 5resim6resim7

ne yapmam lazım cok zoruma gitti yapmadıgım bırsey den haksızlık yapmaları yardım arkdaslar

• yokmu yardımcı olan arkdaslar
  • Merhaba, resimlere bakamadım. (Benden kaynaklı sorun.)

Hangi forumda böyle bir konu açılmış onu öğrenin. Gerekirse o forumun yetkilileri ile konusup o konuyu açan hakkında bilgileri metin2.org takımına gönderin. O zaman biz oyuncuların resimlerini çekip, bu çar benim satıyorum diye konu açalım sonra o konuyu şikayet edip onu banlatalım. Yok öyle bir sistem. Ayrıca bizzat oyunun forumunda xxx devredilmiştir diye başlıklar var neden onlar ban yemezken size böyle bir uygulama yapılıyor?
  • resımlerı acabılseydınız benı basından sagmaya kalkıyorlar sundukları delillerle hic bir baglantım yok hayır dıyorum nihai durumunuzu bilgilendirdik diyorlar hesabımı suresız banlandı diyorlar anlam veremedım
  • ben bu gmleri anlamıyorum kafalrı basmıyo galiba adamın dediği gibi yapamıyolar illa kendi dedikleri olucak tarihler çakışıyomuş her şey ortada milleti banlamak için yer arıyolar.
  • serverde herkes severdi beni allah sahit ki ne konu actım nede satıs aklımdan gecirdim... mavı bayraklar gelmıstı onları kestim bir güzel derslerini verdik sonra 1 saat afk kaldım chardan atmıslar bır gırdım hesabınız engellendi yazıyordu ne soyledıysem inanmadılar haksızlık diz boyu yapsam zoruma gitmez....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.